Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Vandaag, ja vandaag denken wij NOG MEER aan Erik. Waarom NOG MEER? Omdat wij elke dag aan hem denken; niet alleen met ons hoofd, maar vooral met ons hart, want daar IS hij, zeker weten. Met elkaar bouwen we hier letterlijk aan het weergaloos mooie vakantiehuis waarvoor hij de geestelijke steen heeft gelegd.
  Lieve Annet, Wessel, Pijke en Siem, voor vandaag wensen wij jullie al het goede en veel kracht op deze dag met de belofte aan weelderige kersenbloesem, rijpe kersen en mmm kersenjam ...
  Tot gauw, liefs van Josephine & Pieter

  Geplaatst door Josephine & Pieter, 18/10/2013 4:59pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Annet,

  " Trots zijn op jullie" - Dat is vandaag zijn grootste cadeau.


  Geplaatst door Hans , 18/10/2013 4:02pm (11 jaren geleden)

 • Prachtig Annet !

  We denken vandaag extra aan jullie en aan Erik !

  Tags: dapper

  Geplaatst door Hans, 18/10/2013 1:04pm (11 jaren geleden)

 • Lieve familie en lieve vrienden,

  graag wil ik jullie bedanken voor jullie continue steun. Het was én is hartverwarmend dat er zoveel mooie mensen om ons heen zijn gaan staan. Het is eigenlijk onbeschrijfelijk, maar ik ga het toch proberen.

  Vanaf het moment dat we wisten dat de tumor uitgezaaid was naar de hersenen, zijn we na gaan denken over de dood. Voor deze uitslag hadden we alle vijf een tomeloze energie, het vertrouwen en de kracht om met het leven bezig te zijn en te zoeken naar het onmogelijke. Dat heeft ons veel gebracht en ondanks het ziek-zijn en de zware kuren heeft Erik nog veel kunnen doen, mensen gesproken, veel geluncht, gewandeld en diepgaande gesprekken gevoerd en dat met heel veel plezier. Een intens zware maar ook mooie periode.
  Begin juni werd hij somberder en kreeg wat kwaaltjes, maar we dachten (en wilden dat natuurlijk ook geloven) dat het een verkoudheid zou zijn. Niets was minder waar. Nadat we de uitslag wereldkundig hadden gemaakt, ontstond er zoiets moois. Alles en iedereen kwam in rep en roer; bloemen, post, hartverwarmende sms’jes en mails, vis, pannen met eten, noem maar op (en we hadden al zoveel tijdens die maanden ervoor ontvangen). De uitslag was onherroepelijk en zo duidelijk dat er voor Erik geen andere weg was dan er mee te stoppen. Vanaf het begin, augustus 2012 na de eerste uitslag, hebben we gesproken over waar voor Erik de grens lag en natuurlijk hebben wij die gerespecteerd.

  Eén van de dingen die ontstaan zijn, is deze fantastische website, opgezet door de mannen van Waldolala. Onvergetelijk en ontroerend, de keuken stond blauw van de mannen, en met een traan (en een lach) werd de website onthuld. Het was voor hem fantastisch om bij leven alle verhalen en anekdotes te lezen, maar ook om de complimenten te ontvangen. Hij was bang dat hij een zandkorreltje op deze aarde zou zijn geweest, maar niets is minder waar. Hij heeft voor velen iets kunnen betekenen en om dat terug te lezen was voor hem (en voor ons) hartverwarmend. Voor de kinderen is dit een prachtig document geworden; de verhalen en foto’s over Erik uit de tijd die zij niet hebben meegemaakt, een prachtig overzicht. Het heeft Erik geholpen om het leven los te laten, ook daar ben ik jullie dankbaar voor.

  Na anderhalve week was het echt op en heeft hij van al zijn dierbaren afscheid kunnen nemen. Pijn of uitval is hem bespaard gebleven en wij hebben Erik met z’n vieren in volle bewustzijn kunnen begeleiden om zo mooi mogelijk de andere wereld in te glijden. Hij is zo rustig heen gegaan, het was zo ontzettend mooi... Dappere stoere mooie man.

  En dan de dag van de uitvaart, zo had Erik het in gedachte; geen formele setting, iedereen kleurig gekleed. Met een traan maar vooral met een lach, de prachtige wildboeketten onder de arm geslagen in de bedoeïenentent. De prachtige en ontroerende verhalen, met complimenten aan de sprekers en muzikanten, zo mooi! Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een hele mooie dag, de goede energie was voortdurend te voelen. De enorme stoet door het dorp wordt menigmaal aangehaald. Hier kunnen we verder mee...

  Hier moeten wij met z’n vieren verder mee... Voor ons was én is jullie steun onmisbaar, hierdoor kunnen wij ook op een positieve en krachtige manier door. Het gemis en verdriet wordt er niet minder door, maar het lukt ons om door te gaan en de mooie dingen voort te zetten. Ik kan verder met de basis die we samen gelegd hebben; drie prachtige kinderen waar ik ongelooflijk trots op ben. Die met een enorme drive doorgaan en het leven omhelzen en genieten daar waar maar mogelijk is.

  Maar ook alle mooie levenswerkjes en initiatieven. DoSocial, iets dat met enorm veel energie wordt doorgezet. Wat zal hij trots zijn... En we zijn verder aan het bouwen met Triqo, allen gedreven om dit levenswerk door te zetten. Maar ook de vakantiewoning in Gemmenich wordt een onvergetelijke plek waar we Eriks energie koesteren. Er zijn zoveel mensen die nog in gedachten bij Erik zijn... Dagelijks worden we gebeld of krijgen we een lief sms’je, kaartje, bloemen of staat iemand voor de deur, waanzinnig!

  Lieve energieke vrolijke gezellige en fijne Erik, je zou vandaag 47 geworden zijn... Vandaag planten we het kersenboompje in herinnering aan jou. Het leven was te kort, maar we hebben heel veel van elkaar kunnen houden. We hebben gelukkig en heel intens geleefd, zodat jij het leven los kon laten en ook wij jou met alle liefde konden laten gaan... Het valt niet mee zonder je... het is helaas geen keuze, we hebben het goed met z’n vieren en maken er “iets moois van... ”

  Heel veel liefs van annet, wessel, pijke en siem en vergeet niet: leef! geniet! deel! kleur! het leven!

  Tags: dappere stoere mooie man

  Geplaatst door annet, wessel, pijke, siem, 18/10/2013 7:10am (11 jaren geleden)

 • Ineens stonden jullie voor ons neus. Of we nog een plaatsje hadden.
  Het leven spatte er af. Een bruisende aanblik!
  Ontsnapt uit een sprookje.
  Je energie nam heel La Colline in beslag, en mij en Ben.
  En dat ieder jaar weer.
  Yes, Erik was there! En hoe!
  Bedankt Erik!

  Geplaatst door Inez Wisse, 09/10/2013 8:55pm (11 jaren geleden)

 • Ik zag gisteren een mega grote actie reclame van Triqo. Man, je had die glimlach op mijn gezicht moeten zien. Mijn dag was goed. In het oog, in het hart! Maar wat mis ik die telefoontjes...

  Geplaatst door John Kivit, 02/10/2013 9:06pm (11 jaren geleden)

 • Monsieur Driessen, wat is het oorverdovend stil zonder jou. Maar het gaat goed m'n jong. We stouwen de kilo's plastic gewoon door en maken de mooiste dingen voor volgend jaar. Ik hoop dat je niet vergeet ervan te genieten.

  We bellen.

  Tags: Triqo, spaaractie, Coop

  Geplaatst door Fokko, 23/09/2013 11:31am (11 jaren geleden)

 • DoSocial pionier van het eerste uur Erik Driessen formuleerde de doelstelling eenvoudig: “Wij zorgen er samen voor dat hulpbehoevenden het beste jaar ooit krijgen”. We zijn los, LetsDoSocial!

  Geplaatst door Martijn de Bie, 10/09/2013 9:48pm (11 jaren geleden)

 • Vaak, heel vaak moet ik aan je denken Erik. Misschien is dat wel heel mooi,....
  Maar het maakt me ook heel verdrietig. Ik hoop dat het voor jou Annet en de kinderen allemaal vol te houden is. Weet dat er mensen, heel veel mensen aan jullie denken en jullie verdriet proberen mee te dragen.

  Geplaatst door Ruud Hermus, 19/08/2013 11:19am (11 jaren geleden)

 • De wilde bloemen zaadjes die Erik ons meegaf bij zijn afscheid beschikten over een formidabele kiemkracht en zie... (foto)... het zal niet lang meer duren voordat de eerste bloemen tevoorschijn komen. Het is goed om te weten dat momenteel op vele plekken in Nederland - en ver daarbuiten - uit nietige zaadjes indrukwekkende boeketten groeien. Een mooie en heldere boodschap Erik!

  Tags: kiemkracht, groei, bloei

  Geplaatst door Nico Heimans, 23/07/2013 9:41pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27