Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Lieve Erik,

  God wat heb je me laten schrikken! We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, maar toen ik het verschrikkelijke nieuws vernam, wist ik niet hoe snel ik je wilde zien.
  Ben daarom ook zo blij je onlangs nog een aantal keren te hebben gezien en we samen wat hebben kunnen eten, drinken en ik heb kunnen luisteren naar je talrijke verhalen, initiatieven, ervaringen en nieuwe ideeën.
  Samen met jou startte ik ons eerste bedrijfje na de Hotelschool, D&T Management. Trots reden we door het hele land en deden we onderzoekjes tegen betaling. Man, wat een leuke tijd toch!
  Erik, hou het aub nog even vol, ben nu in Singapore bij mijn zusje maar ben snel terug!
  Zal je nooit vergeten.

  Richard

  Tags: creatief, snel, onnavolgbaar, energiek, goedlachs, vriendelijk

  Geplaatst door Richard Tam, 12/06/2013 9:17am (11 jaren geleden)

 • Erik,

  Goedlachse (over) enthousiaste vriend, altijd op ontdekking en op zoek naar nieuwe dingen, hoewel Zevenhuizen een plaats is waar weinig horeca mannen vandaan komen is het hem toch gelukt. De geweldige energie en drive heb ik altijd aan je bewonderd. Waar je natuurlijk altijd wat mee deed een “kookwedstrijd” Maastricht- Den-Haag, hoe maakte je nu zwarte lasagne? We hebben van alles zitten bedenken, zeer sterke spinazie, aangebrande tomaten puree, Afgewerkte olie door het deeg. Het werd inkt en goed zwart ook mooi als je dat gegeten hebt en je doet je mond open. Je bent hopeloos open-minded naar alle kunstvormen en muziek, steeds iets nieuws willen zien of horen. Zo ook Jazz, aan de keuken tafel in het Herdenkingsplein staat in mijn kamer Dave Brubeck op en Erik vraagt wat dat voor muziek is en waar hij die kan krijgen, mooi als je constant zo veel wil ontdekken. Gelukkig hebben we behoorlijk wat Waldolala weekendjes, bar-avonden, ontgroeningen en uitstapjes samen gedaan, maar die verhalen zullen vast door velen opgetekend worden aangenomen dat, wat we achterlieten nog intact achterbleef. Je laatste ontdekking ga je alleen maken en kun je met niemand die je achterlaat delen, hopelijk houdt het niet op en komen we je straks tegen. Maar weet wel dat je gaat reizen in de wetenschap dat je vrienden en iedereen die van je houdt met warmte en liefde aan je zal blijven denken.

  Joep Dirven

  Tags: Openminded, positieve-drive, reizen

  Geplaatst door Joep DIrven, 12/06/2013 8:57am (11 jaren geleden)

 • Achter de Bochstraat op de Hochterpoort woonde Erik en Annet onder ‘ auspiciën’ van neef K., die er zelf niet al te vaak was. Ik kwam er vaak over de vloer, de deur stond altijd open, een warm nest, gezellig en net even anders dan de gemiddelde hotello adressen. Dat kwam voor een groot deel door Annet, Eriks grote liefde, steun en toeverlaat door dik en dun (toen al!) en toegewijd studente aan de academie voor beeldende kunsten. Een bijzonder evenwicht ook, want voor zover ik me kan herinneren heeft Annet zich in die tijd niet heel veel bemoeid en gemengd met het hotello-leven, behoudens enkele gelegenheden, zoals het legendarische 20 gangen diner tijdens oud en nieuw. Ook kreeg Erik vrij tijdens de vele baravonden en Waldolala activiteiten die een dergelijk leven nou eenmaal met zich meebracht. Als hij te ver ging sprak ze Erik altijd nadrukkelijk aan met ‘ Erik Driessen!!’ en dan wist hij dat hij op moest passen. Dat zal ongetwijfeld nog wel zo zijn. Aan de andere kant was Annet bijzonder tolerant, zeer open, zorgzaam, lief en van een ander studentenras en dat was ook wel eens lekker en ook met hotello's kon ze goed overweg. Het klikte goed en ook na het behalen van de papiertjes ben ik voor m’n gevoel jaren achtereen, vele weekenden als een soort huishond te gast geweest op hun flatje achter de Brusselse Poort, waar ze na de Hochterpoort echt zijn gaan samenwonen. Ik herinner me het afstuderen van Annet met de werkstukkenstress en de examenexpositie op de academie op het Herdenkingsplein (lekker om de hoek). Was weer eens wat anders, ik was onder de indruk en Erik was supertrots. Weet ook nog dat we naar een gehucht onder Parijs zijn gereden, opgevouwen in de Peugeot 205 om een expositie van een goed bevriende kunstenaar van Annet te bezoeken. Ter plekke bleek de kunstenaar toch niet zo’n goede vrind te zijn, zijn werk was ook niet om over naar huis te schrijven en we kregen niets te drinken. Na krap 30 minuten weer rechtsomkeer gemaakt en een hapje gaan eten in Reims. Je moet toch wat. Mooie en vooral zorgloze tijden. Maar tijden veranderen en wegen lopen uit elkaar. Na een lange omweg kwam ik weer eens bij Erik terecht als tijdelijk medewerker bij Foodstep. Baantje nummer 8 inmiddels, want hij gunde me een kans. Wat me sterk bij is gebleven is en gesprek in de auto met Erik over ambitie en carrière. Hij vond me maar een flierefluiter en snapte niet dat ik zoveel vrije tijd kon souperen, terwijl er zoveel te doen was. Hij had gelijk (niet dat het veel geholpen heeft!). Dat is Erik, toch maar weer die kritische vraag en dan met veel enthousiasme proberen om het beste uit mensen te halen en als het even kan daar zelf het voortouw nog in te nemen. Jongen, blijf richting geven waar je ook bent. Ik zal je missen maar niet vergeten.

  Geplaatst door Raoul Dumoulin, 12/06/2013 8:45am (11 jaren geleden)


 • He man! Pfff. Heb je halverwege mijn hotelschool in Maastricht pas leren kennen. Dit door andere instroom; stages; mislukte A-tijd; semesters; etc. Jij was toen al het kwadraat van de meeste van ons, kwadraat in energie, kwadraat in eigenwijs, kwadraat in creatief, snel, onconventioneel en buiten the box. Dat bleef zo, vele jaren later als eigen ondernemer altijd weer afspreken met Erik. Zowel op de hotelschool (dispuut, huisgenoot, mede food-fan) als er na. Werkend bij grote of kleine bedrijven of als eigen baas. Ieder jaar of half jaar komt Erik wel weer om de hoek kijken. Altijd een (andere) mening, altijd een idee, altijd een verhaal en altijd een relativerende lach. Dan weet je ook nog zeker dat verbazend veel mensen hetzelfde hebben en dat dan met gezin, mega carrière, en vrienden all over the place.. even 24/7 ain’t enough.
  Dan werkte je bij de beste chef van Nederland en dan deed je dit en dat en vond Erik “dat sommige dingen daar echt heel anders moesten..”
  Dan werkte je bij de grootste cateraar ter wereld en deed je zus en zo en vond Erik “dat die dingen zo niet meer gaan in deze tijd…”
  Dan had je je eigen bedrijf met mooie klanten in food en horeca en was je her en der en zei Erik “dat dat wel leuk was maar dat de wereld snel aan het veranderen was…”
  Dus zelf bezig zijn met 15 dingen per dag al die jaren en na een “uurtje Erik” constateren dat hij ongeveer 150 zaken per dag bestierde. Maar altijd geïnspireerd na dit soort gesprekken. Erik komt als vriend en niet als adviseur, heeft zijn kennis en ideeën in zijn hart en niet in hoofd of labtop. Daarom luister je naar hem, sla je de energie in je op en werkt het gewoon.
  Je bent het toonbeeld van doorgaan; doener, daadkracht, fut, pep, puf en slagvaardigheid. Zeker ook toen we allemaal haantjes waren van rond de 25 en blaakten van testosteron; adrenaline; oestrogeen; en androgenen. Met 15 man naar de ski in Suisse. Dan zag de heenreis er ongeveer voor iedereen hetzelfde uit;
  Vrijdag hele dag werken, ‘s-Avonds vertrek, Nachtje doorrijden, ’s-Ochtends aankomst, Sloten koffie en andere dranken, Kamers nog niet klaar, Hele dag skiën, Drankje na het skiën (hoort er bij) Aperitief, Uit eten, Drankje na het eten (hoort erbij), Dobbeltje in het appartement, Hé er schijnt hier ook een soort disco te zijn, Joh even kijken, Slechts 40 uur wakker, Selecte setting van vijf naar de dans club, Die uiteraard niks voorstelt, Los op de vloer, Iedereen haakt af, Ook ondergetekende, 5 uur, Beetje moe, Wie blijft nog even? Natuurlijk; Erik… AltijdErikDriessen
  We zijn bij je ! Robert

  Tags: Toonbeeld van doorgaan, doener, daadkracht, fut, pep, puf, slagvaardigheid

  Geplaatst door Robert Verhoeven, 12/06/2013 8:44am (11 jaren geleden)

 • Erik, de man met het altijd stralende gezicht, onuitputtelijke energie en altijd in beweging. De rust zelve als het huis jaren verbouwd wordt/moet worden. Gastvrij, liefhebbende man en inspirerende vader. Ik koester onze gezinsmomenten met elkaar en vergeet nooit meer hoe jij en Annet het ongelooflijke verhaal destijds hadden hoe jullie samen Siem ter wereld brachten en alles altijd met een tevreden "that's life" smile! Je zei van de week dat je een heeeeel mooi leven hebt gehad, hoewel deze zin als een mes steekt omdat je daarmee aangeeft dat het afgelopen is hier, bewonder ik je zo enorm dat je gaat zoals je kwam, dankbaar. Ik hoop dat als mijn tijd daar is ik dat ook zo kan als jij. Wat zal je gemist worden lieve Erik, we blijven op je proosten en als jij daarboven alles vast in beweging zet dan druppelen we allemaal binnen later. Tot ooit XXXXX

  Tags: Stralend

  Geplaatst door Pascale de Wijs, 11/06/2013 11:56pm (11 jaren geleden)

 • Erik, beste maatje van me op de hotelschool. Wat hebben we een hoop gelachen samen tijdens onze onbezorgde tijd in Maastricht. In de collegebanken, voor zover je het nodig vond om te gaan, tijdens ons inspirerende afstudeerproject in Rotterdam, de bar, op feestjes, wijnreis en gedurende tentamen tijd. Je was en gaf altijd een enorme brok positieve energie dankzij je grote gevoel voor humor, je unieke out of the box denken, je directheid, eerlijkheid, oprechtheid, maar bovenal je niet aflatende optimisme. Wat heb je vaak de juiste snaar weten te raken, in die tijd misschien nog zonder dat jij of ik ons dat goed realiseerden. Het voelde voor mij als een onvoorwaardelijke & onbaatzuchtige vriendschap welke altijd in stand is gebleven, ook tijdens het spitsuur van ons leven met eigen prachtige gezinnen en "hele drukke" banen. Dat werd keer op keer bevestigd, meestal tijdens "we bellen", en gelukkig onlangs nog face to face in het meest prachtig gelegen eetcafe in Vught. Een intense & mooie avond kregen we, met veel lach en veel traan. Ongelooflijk dat juist jij, de creatieve ideeën-generator en inspirator, die nog zoveel te betekenen, te brengen en toe te voegen heeft aan zijn eigen lieve gezin, vrienden, kennissen, collega's en wie dan ook in het leven, is moeten beginnen aan zijn laatste hoofdstuk, dat hoe dan voor mij altijd een open einde zal blijven houden. Lieve Erik, enorme kanjer, de dood kan ik geen plekje geven, onze vriendschap wel, die koester ik, voor altijd, tot Adieu.

  Tags: positief, creatief, energiek, druk, inspirerend, warm, prachtmens

  Geplaatst door Louise, 11/06/2013 11:47pm (11 jaren geleden)

 • Vandaag kwam mijn vrouw thuis na een paar dagen weg te zijn geweest, 4 kinderen sprongen in haar armen en ik keek ernaar en de tranen stroomden over mijn wangen. Wat een ongelooflijk verdriet krijgt jouw familie te verwerken. Maar wat een geluk hebben ze gehad met een vader als jij. Met je altijd blije hoofd. Met je oprechte interesse in iedereen en je wijsheid. Had je lang niet gesproken maar na jaren zakelijk weer regelmatig bij elkaar over de vloer geweest. Ik op bezoek in de van Nelle Fabriek, jij bij mij in Apeldoorn. En ook mij heb je, zoals velen, geraakt en beïnvloed. Enorm dankbaar ben ik je voor je waarschuwende woorden.. Je had gelijk en door jou ben ik op tijd gaan twijfelen en heb je me behoed voor een hoop ellende. Misschien weet je niet eens meer waar het over gaat, doet er ook niet toe. Ik zal nog vaak aan je denken Erik, zoals iedereen. Tot over een tijdje daarboven (geloof het niet, maar hoop het wel). x Arno

  Geplaatst door Arno Sledsens, 11/06/2013 11:41pm (11 jaren geleden)

 • Erik,
  Vrolijk,
  olijk.
  Creatief,
  ongetwijfeld lief!
  Geïnteresseerd,
  nooit uitgeleerd.
  Bier,
  veel plezier.
  Energie voor 2,
  beetje adhd.
  Jaren geen contact,
  leve het blauwe pact.
  Midden in het leven,
  zo gedreven.
  Jachthuis Rozendaal,
  waldolala maal.
  Van pijn vertrokken,
  kapot geschrokken.
  Oneerlijke strijd,
  bitter feit,
  wat rest is onwerkelijkheid!

  Geplaatst door jacco swart , 11/06/2013 11:03pm (11 jaren geleden)

 • op Zondag 7 oktober schreef ik dit:

  Een mooie zon-dag. Na onze mooie wandeling in Amerongen van de week liep ik vandaag langs de Waal met mijn blije Stabij. Het beest heeft gelukkig niet zo veel doel in zijn leven en gaat enkel bij de geur van konijnen los. Daar had ik op die leeftijd al meer voor nodig. Anyway, die hond dus een goede zondag en ik er achter aan. Muziek op de oren, mooi weer op de ogen.

  Gisteren en eergisteren had ik het in verschillende gesprekken over jou. Met kennissen. Ik heb er best wel moeite mee merk ik dan. Schiet af en toe vol en kan er helemaal niet tegen dat ik nog niets voor je kan doen. Ik denk wel na hoor, maar kan nog niets bedenken. Het moet ongeveer 1% zijn van jouw frustratie, en ik kan er al niet eens mee overweg.

  We gaan morgen weer een nieuwe week in. Maandag weekoverleg, de eerste gesprekken over de Begroting 2013 en die dingen meer. Je kan je er maar druk over maken. Ik ontvang liever een duidelijk meerjaren plan voor jou. Fuck de begroting, leve het leven!

  Geplaatst door igor verhoeven, 11/06/2013 10:29pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,

  Wat een klote zooi allemaal. De afgelopen dagen ineens weer geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Nog geen 10 maanden geleden ontving ik jouw sms met het verpletterende nieuws. Gejankt aan de keukentafel maar al snel ging het gesprek in de richting waar nog mogelijkheden lagen en wellicht kansen die in ieder geval onderzocht moesten worden. Typisch jij, altijd denken in kansen en mogelijkheden.
  We kenden elkaar oppervlakkig vanuit Maastricht en de bar avonden met Waldolala. Bij toeval liepen we elkaar tegen het lijf in de lokale supermarkt. He, jij ook hier? Ja, ik woon in Lienden, nou dat is toevallig ik ook! Dit is het start moment geweest van een mooie en intensieve periode vol met hoogte- en ook dieptepunten. Er schiet van alles door mijn hoofd: de geboorte van Siem, waarbij jij voor verloskundige hebt gespeeld omdat Jan Koning het niet binnen de tijd redde. Het schrijven van jullie boek, iets samen van jou en Annet. Maar ook jouw afscheid van Foodstep en de teleurstelling die jij hiermee voor je kiezen kreeg. Niet zozeer vanwege het bedrijf maar mee van de mensen waar jij zo intensief mee had gewerkt. De mooie reis die jij met jouw familie hebt gemaakt ter afsluiting van deze vervelende periode. Ook dit ben jij samen met je gezin alles delen en vooral ook genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Zelfs nu nog haal je vooral de mooie momenten naar boven die je dierbaar zijn en ben je dankbaar voor wat het leven jou gebracht heeft.
  Voor mij ben je een echte vriend, iemand met wie ik alles kon delen en iemand die er gewoon altijd was. Dit is dan ook hetgene wat ik ga missen jij als mens en als goede vriend. Gelukkig heb ik alle mooie herinneringen bij me en die pakt niemand meer af. Een toekomst zonder jou is niet te bevatten en time will tell….
  Iedere dag vraag ik me af waar ik jou nog mee zou kunnen helpen maar de realiteit haalt me nu snel in. Jouw zorgen gaan uit naar jouw gezin en hoe zij de toekomst gaan invullen. Hierbij schiet één opmerking van mijn vader me door het hoofd. Hij zei altijd: “vroeg of laat kun je zien uit wat voor nest iemand komt”. Welnu dat nest van jou is warm, hecht en oprecht. Dit zie je bij Annet, Wessel, Pijke en Siem duidelijk terug. Het is niet voor niets dat ook onze kinderen graag bij jullie over de vloer komen zij gaan op gevoel, sfeer en maken geen onderscheidt in gewenst gedrag nee dat is puur. Van dit fundament ben jij samen met Annet de architect. Ik ben er zeker van dit hun ook gaat helpen om door deze moeilijke periode heen te komen. Aan dit fundament, waar jij samen met Annet de basis voor hebt gelegd gaat hen ook door deze moeilijke periode helpen.
  Ook wil ik je laten weten dat wij altijd voor Annet en de kinderen klaar zullen staan en ook in de toekomst de weg naar jullie huis weten te vinden.
  Erik, alle superlatieven halen het niet bij de persoon die jij bent en waarvan wij deelgenoot mogen zijn, bedankt hiervoor.

  Dikke kus,
  Sander, tineke en de kids.

  Tags: gulle gever, inspirator, vriend

  Geplaatst door Sander de Haas, 11/06/2013 10:20pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27