Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Erik, beste maatje van me op de hotelschool. Wat hebben we een hoop gelachen samen tijdens onze onbezorgde tijd in Maastricht. In de collegebanken, voor zover je het nodig vond om te gaan, tijdens ons inspirerende afstudeerproject in Rotterdam, de bar, op feestjes, wijnreis en gedurende tentamen tijd. Je was en gaf altijd een enorme brok positieve energie dankzij je grote gevoel voor humor, je unieke out of the box denken, je directheid, eerlijkheid, oprechtheid, maar bovenal je niet aflatende optimisme. Wat heb je vaak de juiste snaar weten te raken, in die tijd misschien nog zonder dat jij of ik ons dat goed realiseerden. Het voelde voor mij als een onvoorwaardelijke & onbaatzuchtige vriendschap welke altijd in stand is gebleven, ook tijdens het spitsuur van ons leven met eigen prachtige gezinnen en "hele drukke" banen. Dat werd keer op keer bevestigd, meestal tijdens "we bellen", en gelukkig onlangs nog face to face in het meest prachtig gelegen eetcafe in Vught. Een intense & mooie avond kregen we, met veel lach en veel traan. Ongelooflijk dat juist jij, de creatieve ideeën-generator en inspirator, die nog zoveel te betekenen, te brengen en toe te voegen heeft aan zijn eigen lieve gezin, vrienden, kennissen, collega's en wie dan ook in het leven, is moeten beginnen aan zijn laatste hoofdstuk, dat hoe dan voor mij altijd een open einde zal blijven houden. Lieve Erik, enorme kanjer, de dood kan ik geen plekje geven, onze vriendschap wel, die koester ik, voor altijd, tot Adieu.

  Tags: positief, creatief, energiek, druk, inspirerend, warm, prachtmens

  Geplaatst door Louise, 11/06/2013 11:47pm (10 jaren geleden)

 • Vandaag kwam mijn vrouw thuis na een paar dagen weg te zijn geweest, 4 kinderen sprongen in haar armen en ik keek ernaar en de tranen stroomden over mijn wangen. Wat een ongelooflijk verdriet krijgt jouw familie te verwerken. Maar wat een geluk hebben ze gehad met een vader als jij. Met je altijd blije hoofd. Met je oprechte interesse in iedereen en je wijsheid. Had je lang niet gesproken maar na jaren zakelijk weer regelmatig bij elkaar over de vloer geweest. Ik op bezoek in de van Nelle Fabriek, jij bij mij in Apeldoorn. En ook mij heb je, zoals velen, geraakt en beïnvloed. Enorm dankbaar ben ik je voor je waarschuwende woorden.. Je had gelijk en door jou ben ik op tijd gaan twijfelen en heb je me behoed voor een hoop ellende. Misschien weet je niet eens meer waar het over gaat, doet er ook niet toe. Ik zal nog vaak aan je denken Erik, zoals iedereen. Tot over een tijdje daarboven (geloof het niet, maar hoop het wel). x Arno

  Geplaatst door Arno Sledsens, 11/06/2013 11:41pm (10 jaren geleden)

 • Erik,
  Vrolijk,
  olijk.
  Creatief,
  ongetwijfeld lief!
  Geïnteresseerd,
  nooit uitgeleerd.
  Bier,
  veel plezier.
  Energie voor 2,
  beetje adhd.
  Jaren geen contact,
  leve het blauwe pact.
  Midden in het leven,
  zo gedreven.
  Jachthuis Rozendaal,
  waldolala maal.
  Van pijn vertrokken,
  kapot geschrokken.
  Oneerlijke strijd,
  bitter feit,
  wat rest is onwerkelijkheid!

  Geplaatst door jacco swart , 11/06/2013 11:03pm (10 jaren geleden)

 • op Zondag 7 oktober schreef ik dit:

  Een mooie zon-dag. Na onze mooie wandeling in Amerongen van de week liep ik vandaag langs de Waal met mijn blije Stabij. Het beest heeft gelukkig niet zo veel doel in zijn leven en gaat enkel bij de geur van konijnen los. Daar had ik op die leeftijd al meer voor nodig. Anyway, die hond dus een goede zondag en ik er achter aan. Muziek op de oren, mooi weer op de ogen.

  Gisteren en eergisteren had ik het in verschillende gesprekken over jou. Met kennissen. Ik heb er best wel moeite mee merk ik dan. Schiet af en toe vol en kan er helemaal niet tegen dat ik nog niets voor je kan doen. Ik denk wel na hoor, maar kan nog niets bedenken. Het moet ongeveer 1% zijn van jouw frustratie, en ik kan er al niet eens mee overweg.

  We gaan morgen weer een nieuwe week in. Maandag weekoverleg, de eerste gesprekken over de Begroting 2013 en die dingen meer. Je kan je er maar druk over maken. Ik ontvang liever een duidelijk meerjaren plan voor jou. Fuck de begroting, leve het leven!

  Geplaatst door igor verhoeven, 11/06/2013 10:29pm (10 jaren geleden)

 • Lieve Erik,

  Wat een klote zooi allemaal. De afgelopen dagen ineens weer geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Nog geen 10 maanden geleden ontving ik jouw sms met het verpletterende nieuws. Gejankt aan de keukentafel maar al snel ging het gesprek in de richting waar nog mogelijkheden lagen en wellicht kansen die in ieder geval onderzocht moesten worden. Typisch jij, altijd denken in kansen en mogelijkheden.
  We kenden elkaar oppervlakkig vanuit Maastricht en de bar avonden met Waldolala. Bij toeval liepen we elkaar tegen het lijf in de lokale supermarkt. He, jij ook hier? Ja, ik woon in Lienden, nou dat is toevallig ik ook! Dit is het start moment geweest van een mooie en intensieve periode vol met hoogte- en ook dieptepunten. Er schiet van alles door mijn hoofd: de geboorte van Siem, waarbij jij voor verloskundige hebt gespeeld omdat Jan Koning het niet binnen de tijd redde. Het schrijven van jullie boek, iets samen van jou en Annet. Maar ook jouw afscheid van Foodstep en de teleurstelling die jij hiermee voor je kiezen kreeg. Niet zozeer vanwege het bedrijf maar mee van de mensen waar jij zo intensief mee had gewerkt. De mooie reis die jij met jouw familie hebt gemaakt ter afsluiting van deze vervelende periode. Ook dit ben jij samen met je gezin alles delen en vooral ook genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Zelfs nu nog haal je vooral de mooie momenten naar boven die je dierbaar zijn en ben je dankbaar voor wat het leven jou gebracht heeft.
  Voor mij ben je een echte vriend, iemand met wie ik alles kon delen en iemand die er gewoon altijd was. Dit is dan ook hetgene wat ik ga missen jij als mens en als goede vriend. Gelukkig heb ik alle mooie herinneringen bij me en die pakt niemand meer af. Een toekomst zonder jou is niet te bevatten en time will tell….
  Iedere dag vraag ik me af waar ik jou nog mee zou kunnen helpen maar de realiteit haalt me nu snel in. Jouw zorgen gaan uit naar jouw gezin en hoe zij de toekomst gaan invullen. Hierbij schiet één opmerking van mijn vader me door het hoofd. Hij zei altijd: “vroeg of laat kun je zien uit wat voor nest iemand komt”. Welnu dat nest van jou is warm, hecht en oprecht. Dit zie je bij Annet, Wessel, Pijke en Siem duidelijk terug. Het is niet voor niets dat ook onze kinderen graag bij jullie over de vloer komen zij gaan op gevoel, sfeer en maken geen onderscheidt in gewenst gedrag nee dat is puur. Van dit fundament ben jij samen met Annet de architect. Ik ben er zeker van dit hun ook gaat helpen om door deze moeilijke periode heen te komen. Aan dit fundament, waar jij samen met Annet de basis voor hebt gelegd gaat hen ook door deze moeilijke periode helpen.
  Ook wil ik je laten weten dat wij altijd voor Annet en de kinderen klaar zullen staan en ook in de toekomst de weg naar jullie huis weten te vinden.
  Erik, alle superlatieven halen het niet bij de persoon die jij bent en waarvan wij deelgenoot mogen zijn, bedankt hiervoor.

  Dikke kus,
  Sander, tineke en de kids.

  Tags: gulle gever, inspirator, vriend

  Geplaatst door Sander de Haas, 11/06/2013 10:20pm (10 jaren geleden)

 • Najaar 2012 wat een verschrikkelijk nieuws. We krijgen te horen dat de verschrikkelijke K Erik heeft getroffen. Er flitst van alles door je heen. Met een harde klap worden we geconfronteerd met de grillen van het leven. Het is niet eerlijk. Jong, creatief eigenwijs een doorzetter. Gezin. Ontelbare bedrijven en ik wist nooit waar hij nu weer mee bezig was. Nog een hoofd vol ideeën een leven voor zich. Maar dat wordt hem afgepakt. Mijn gedachte schieten terug naar de tijd dat we elkaar hebben leren kennen. De Hogere Hotelschool. Enkele dagen geleden hadden we het er nog over. Wat een een zorgeloos leven. Oneindig leek het, alles kon, alles mocht (of eigenlijk niet maar we deden het toch). Een niet al te moeilijk traject en dus volop tijd voor andere zaken. Ardennen weekenden, autorally, modderwedstrijden, speedboot in slotgracht, foodfights etc etc. Mijn gedachte blijven hangen bij het (toen laatste) sportweekend tegen Hotelschool Den Haag. Traditioneel geopend met de "autorally". We togen met Erik naar het buitenverblijf van Jan Groot. De Boerderij in Bunde. Vanuit onze groot grutter de Toros, waar je met een blauwe trui beter buiten kon blijven staan, kochten we op grote schaal eieren, meel, boterhamzakjes en andere dingen in. In Bunde aangekomen werd dat aangevuld met een product van de koe, en we bedoelen geen melk. Erik en nog een paar mannetjes hadden de opdracht zoveel mogelijk zakjes te maken zodat onze "Batmobiels" (aftandse mini, ascona, panda ed) goed voorzien konden worden van munitie. In de vroege ochtend op weg naar de Hotelschool Den Haag om zo snel mogelijk de vijand op te sporen en te stoppen. Alles geoorloofd. Het werd een memorabele dag. Jonge gasten van net 20. "The World was ours". Zo hobbelde we door de Hotelschool heen. Een passie voor eten en drinken een eigen tafel in het Hotelschool restaurant. Ook na de hotelschool bleven de contacten bestaan. Oud en Nieuwfeesten in de Ardennen. Langzaam werd het contact minder. Wessel werd geboren een ieder startte met zijn eigen carrière. En dat laatste is wat me zo trof. Toen Mir en ik samen met jou en Annet afspraken voor een lunch. Was het als vanouds. Een familiegevoel, een gevoel van dat je jezelf kan zijn. Rust. Gesprekken met inhoud maar ook met een lach. Eric dat is waar ik je voor bedanken wil. De kameraadschap, de vriendschap, het houden van zoals je bent. Vriend een groet, een knuffel en een kus vanuit Quartier sur Mer. Ik kan je niet meer zien maar je blijft er altijd bij.
  Doe onze Lieve Heer de groeten boven en wacht op ons.
  Een groet mijn vriend : Luc en Mir

  Tags: creatieve, eigenwijze donder, gouden hart

  Geplaatst door Luc Verkouteren, 11/06/2013 9:43pm (10 jaren geleden)

 • Februari 1991. Ik, groen als gras, bevind mij de avond voorafgaand aan de ontgroening in een niet nader te noemen societeit in de Rechtstraat, Maastricht. Het is koud dat jaar, extreem koud, en hoewel het pas 22:00 uur is toch zeker al - 15 graden. Er wordt gedronken, aan elkaar getrokken en niet veel later zal ook het ontgroeningsslachtoffer, zich daar dan nog niet van bewust, haar borsten laten zien, staand vanaf de bar. Het wordt steeds rumoeriger en er ontstaat consternatie alom en aan de bar doet zich het eerste schijngevecht voor van die avond. Mijn blik valt al snel op hem, trekkend aan alles wat los en vast zit aan de bar. Reeds licht kalend, een net te kleine bril op een net te groot hoofd. Hij jent de mannen achter de bar, en inmiddels ook daarvoor, net zo lang tot hij het moet bezuren met een net pak. Hij heeft z'n jas, die avond een zwart bomberjack, nog aan. Ook nat. Even later zie ik hem de deur uitlopen en daar ik omdat ik vermoed wat hij gaat doen, maar het eigenlijk niet voor mogelijk houd, ga ook ik naar buiten. Ik zie dat het toch echt gebeurd; drijfnat pakt hij zijn fiets om vervolgens de Rechtstraat uitrijden. Het zal inmiddels zeker nog een graadje harder zijn gaan fietsen. Brrr.

  Pas later weet ik dat dit Erik Driessen was. Altijd een bijtertje gebleven.

  Tags: energie, sociaal, positief, creatief, humorr

  Geplaatst door Marco ten Hoopen, 11/06/2013 9:05pm (10 jaren geleden)

 • Afgelopen oktober waren Erik en Annette met de kinderen bij ons. Samen hebben we gezond gekookt in ons nieuwe pand en genoten.
  De altijd positieve en vrolijk gestemde Erik dolde met zijn kroost, we spraken over nu, opvoeding, over alle grappen, grollen en serieuze aangelegenheden van voorheen.

  Als je nu vraagt welke anekdote op komt, dan is het toch wel, dat Erik – jaren ’60 – zijn moeder een stukje mee uit varen wilde nemen.
  Ik zei, ach joh, neem mijn sloep. Bel me als je er bijna bent, warm ik de motor voor je op en maak hem vaarklaar. Kan niks gebeuren, is een mooie stalen sloep.
  Dit is een jaar of 4, 5 geleden. Geloof me: twee winters lang is er aan die sloep geklust en net is de laatste deuk uit de sloep verwijderd. Erik kan niet sloep varen. Petje af voor moeder, dat ze een etmaal met Erik en de sloep op stap is geweest.

  Nog een sloepverhaal: twee jaar daarvoor hadden Erik en Annette een bruiloft van een zakelijke vriend/vriendin in de buurt van Grouw. Samen met vrienden wilden ze bij me slapen en ik bood aan ze met de boot te brengen en te halen.
  Eerst nog wat eten, zei Erik. Wij in de tuin de barbecue aan, drankje erbij, nog een keer de barbecue aan, nog meer drankjes erbij en hup, lekker laat de sloep-zonder-verlichting in richting Grouw, gelukkig wel met een drankje erbij. Grouw is twee uur varen en inmiddels was het pikdonker.
  Het ging lang goed; de politie kon ons natuurlijk niet zien: het was donker en we hadden geen licht op de boot. Halverwege kwamen we wat boze binnenvaartjongens tegen, die zich lens schrokken toen ze ons zagen varen met een lucifertje omhoog.
  Bij restaurant Oudeschouw, nog steeds niet bij Grouw, gingen we van boord en vroegen deze collega horeca ondernemer om een zaklamp. Die hadden ze wel, maar na een kwartiertje verder varen, begaf het ding het.
  Vlak voor Grouw werd het nog donkerder voor onze ogen: een ongeladen vrachtschip met zwarte steven doemde een meter of 20 voor ons op, enorm op ramkoers. We zeiden nog, dat die vrachtschepen best een lichtje voorop mogen dragen.
  Die opmerking kwam zo’n 20 minuten later, toen we veilig op het bruiloftsfeest aankwamen en bijkwamen van de schrik. We kregen een drankje en al vlot klonk het afscheidslied. Wij die sloep weer in en zonder problemen huiswaarts gekeerd. Was een mooie bruiloft, weet nog steeds niet van wie.

  Vechten in de bar: iedereen knokte zich in de rondte, toen je nog echt mocht vechten met De Hagenezen. Zie je Erik er vrolijk naast staan, grappen maken. Daarvoor had iemand hem willen pakken, maar Erik had het vechtpartijtje gestopt door te zeggen, dat het pijn deed. Doe us nie zo flauw, kom nu gaan we bier drinken.

  Nog een korte: kwam je naar de FANO boys voor een training. Kwam je een dagje daarvoor bij mij in Sneek. Gingen we op snackbarrentocht en wat frietjes, snackjes en drankjes later had je de opening voor de training gereed.

  Erik, je ongeremdheid, het creatieve, het onverwachte, je humor... het komt in ieder gesprek, iedere gedachte aan je terug, man. Wij houden van jou.

  Tags: Humor, Jaren 60, Lieve vader, echtgenoot

  Geplaatst door Henk Hanenburg, 11/06/2013 7:07pm (10 jaren geleden)

 • Tja Erik, Natuurlijk eerst als Waldorphin en toen als Waldolala. Van Ardennen weekenden; schapen, het glas van een plantenkas, een konader, Igor die uit een dennenboom viel, de Ourthe.
  Later werkend in dezelfde sector, jij bij Foodsteps en later bij 100 andere start-ups. Veel energie, heeeeeeel veel energie; ik word er nog moe van. Ik herinner me nog een afscheid van een directeur van Albron op paleis Soestdijk. Jij vertellen over je nieuwste idee; een congres organiseren voor de 100 belangrijkste directeuren uit de Food-industrie. Je zou de hele wereld gaan afreizen, iedereen bezoeken. Deelnemers zouden 10.000 euro p.p. betalen, alle topper zouden iedere twee jaar ergens op de planeet bijeen komen. Jij zou dit alles organiseren. Woow wat heeft dit een indruk op me gemaakt! Zo kan het ook dacht ik. Wat een provinciaal denkertje voelde ik me toen ik naar huis reed. Jij was altijd groot en groots en nu ben je klein; wat een verschil!
  De wandeling in Liende; man de kanker spoot door je lijf maar je had nog 10 ideeën voor nieuwe startups, ik kwam thuis en was weer onder de indruk hoe je omging met die rotkanker.

  Erik een man een Waldolala met zoveel energie, altijd een goed verhaal, altijd inspiratie, altijd positief, altijd anders denkend, out-of-the-box. Man zo gaan we altijd aan je denken! We zien elkaar.

  George

  Tags: energie, creatief, out-of-the-box, vriend

  Geplaatst door George Maas, 11/06/2013 7:00pm (10 jaren geleden)

 • Erik,

  Ik ken je eigenlijk vooral van de bar op de hotelschool en van Waldolalaweekenden die anders afliepen dan gepland, al wisten we dat eigenlijk altijd wel van tevoren. De borg werd ook nooit gezien als borg, maar als kosten. Daarbij was jij altijd de vent die verschrikkelijk hard kon lachen en verschrikkelijk hard kon zuipen.
  Jouw succesverhalen bij foodstep hoorde ik vooral via via, tot ik je vijfenhalf jaar geleden tegenkwam op de hotellotop in Maastricht en vertelde dat ik mijn baan op had gezegd als Hoteldirecteur om voor mezelf te beginnen. Toen leerde ik ook Erik de zakenman kennen. Jij hebt me toe met jouw enthousiasme en met zo’n 100 ideeën overgehaald om naar Wageningen te komen voor een gesprek waarin je mij vroeg om trainer bij Foodstep te worden. Dat gesprek was in een oude collegezaal waar we de hele tijd staand hebben gesproken, of eigenlijk waar jij hebt gesproken, wild gebarend en op en neer klikkend op een laptop die was aangesloten op een groot TV scherm vertelde je wat Foodstep allemaal deed en wat Foodstep allemaal nog meer zou gaan doen. Dat maakte de zaak er niet duidelijker op, maar het enthousiasme en de ideeënstroom waren aanstekelijk en die bewonder ik.
  Jij hebt me toen gevraagd waarom ik eigenlijk zo nodig voor mezelf wilde beginnen. Ondanks het feit dat ik dat al heel lang wilde, kon ik geen antwoord vinden dat door jou niet direct van tafel kon worden geveegd. Dat heeft me daarna enorm aan het denken gezet. Het heeft me geholpen om mijn eigen plan veel duidelijker te krijgen en om mijn eigen motivatie ook helder te krijgen. Ik heb uiteindelijk niet voor Foodstep gekozen en heb nu een eigen bedrijf.

  Erik, ik wil je bedanken voor de kans die je me toen hebt geboden en vooral voor die ene vraag, die me veel verder heeft geholpen.

  Het ga je goed, Roland

  Geplaatst door Roland de Groot, 11/06/2013 6:23pm (10 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27
image26