Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Erik, heb ook kennis genomen via dit prachtig initiatief om jou iets te mogen schrijven. Heb na Maastricht niet veel kontakt gehouden met oudleden, of met jou in het bijzonder. Toch herinner ik de tijd dat je in Maastricht kwam samen met andere vrienden, Asselberghs, Staalduinen, Verhoeven, etc. en de momenten die we als Waldolala hebben samengebracht. Heb ook kennis genomen via dit forum, dat je in al die jaren enorm aktief bent geweest, een drijvende kracht voor veel vrienden, en bovenal een zorgzame echtgenoot en vader. Erik, je kunt met trots terugkijken op je leven, en wij op een dierbare vriend. Het ga je goed, en sterkte de komende tijd. Cas

  Geplaatst door Cas Coenen, 12/06/2013 12:59pm (11 jaren geleden)

 • Ik heb het genoegen gehad om veel te mogen reizen met Erik. Een moment wat me bijblijft is dat er 80 mannen in een treincoupe door ons waren geplaatst . Coupe zat bijna vol. Ik sta met Erik nog buiten de trein en er komen 2 meisjes aan met grote rugzakken op die langs ons naar binnen gaan.
  De meisjes aanschouwen de volle coupe met echte mannen en draaien zich weer om en lopen de trein uit. Ik kijk Erik aan en zeg: zou ik ook hebben gedaan als ik een volle coupe met vrouwen was tegengekomen. Hoestend en proestend van de lach gingen we op weg.

  Tags: rechtvaardig, strijdlustig, Humor, creatief, lief

  Geplaatst door Hugo Potharst, 12/06/2013 12:03pm (11 jaren geleden)

 • Ben door de hele situatie eigenlijk sprakeloos, maar kwam vandaag dit tegen op facebook. Waarschijnlijk hebben meer mensen dit al gelezen. Het is zo waar en zo onrechtvaardig dat dit niet meer opgaat voor Erik en zijn gezin, maar zou ons allemaal wel aan het denken kunnen zetten. Het leven is soms zo oneerlijk en/of te kort. Doe er je voordeel mee!

  Kan ik 7 euro lenen?

  Een man kwam laat thuis van zijn werk, moe en geïrriteerd. Zijn zoontje van vijf zat op de stoep voor de deur op hem te wachten.

  Zoon: 'papa, mag ik je iets vragen?'

  Vader: 'ja natuurlijk, wat is er?'

  Zoon:' Papa, hoeveel verdien je per uur?'

  Vader: 'dat zijn jouw zaken niet, waarom vraag je zulke dingen?' zei de vader kwaad.

  Zoon: 'ik wil het gewoon weten. Alsjeblieft vertel het mij, hoeveel verdien je per uur?'

  Vader: 'als je het echt wil weten, ik verdien € 14,00 per uur'

  Zoon:'oh' antwoordde de zoon met zijn hoofd gebogen

  Zoon: 'papa mag ik alsjeblieft € 7,00 lenen?'

  De vader werd furieus. Als dat de enige reden is waarom je mij dat vraagt zodat je geld kan lenen om één of ander dom speelgoedje te kopen dan mag je nu onmiddellijk naar boven en naar je bed. En denk er maar over na waarom je zo egoïstisch bent. Ik ga niet elke dag hard gaan werken voor zulke kinderlijke onnozelheden.

  De jongen ging stil naar zijn kamer en sloot de deur.

  De man ging zitten en werd nog bozer over de vragen van zijn zoontje. Hoe durft hij zulke dingen te vragen alleen maar om geld te krijgen?

  Na een uurtje was de man gekalmeerd en begon hij na te denken:

  Misschien moest het kind echt wel dringend iets kopen met die €7,00, en eigenlijk vroeg het kind nooit veel om geld.

  De man ging naar de kamer van het kindje en deed de deur open.

  'Slaap je, zoon?', vroeg de vader

  'Neen, papa. Ik ben wakker.', zei de zoon.

  Ik heb eens nagedacht, misschien was ik te hard voor je. Het is een lange dag geweest en ik heb mij op jou afgereageerd. Hier is de zeven euro die je gevraagd hebt.

  De jongen lachtte en zette zich rechtop. 'Dank je papa!', riep hij. Dan nam hij vanonder zijn kussen nog wat geldstukken.

  De man zag dat de jongen al geld had en begon weer boos te worden.

  De jongen zat stil zijn geld te tellen, en keek dan naar zijn vader.

  'Waarom vraag je mij geld als je al geld hebt?', gromde de vader.

  'Omdat ik nog niet genoeg had, maar nu wel', antwoordde de jongen.

  'Papa, ik heb € 14,00 nu. Kan ik nu een uur van je tijd kopen? Alsjeblieft kom morgen een uurtje vroeger naar huis. Ik zou graag samen met jou eten.'

  De vader was vertederd. Hij legde zijn armen rond de jongen en vroeg hem te vergeven.

  Het is een kleine herinnering aan allen die hard werken in het leven. We mogen de tijd niet door onze vingers laten glijden zonder enige tijd te spenderen met diegenen die echt voor ons tellen, die het dichtst aan ons hart liggen.

  Als we morgen sterven, zal de onderneming waarvoor we werken ons gemakkelijk vervangen in een paar uur tijd. Maar de familie en vrienden die we achterlaten zullen het verlies voor de rest van hun leven voelen.

  Erik, zie je!

  Stein


  Geplaatst door Stein, 12/06/2013 11:41am (11 jaren geleden)

 • Maastricht, waldolala, joppen, baravonden: er zijn voor mij veel associaties met jou. Wat echter voor mij het meest pakkend is, is de tijd die je met ons in Kaapstad hebt doorgebracht. Het begon met dat spontane telefoontje waarin je zei dat het “eindelijk zover was, je kwam eraan”.. en je stond 3 dagen later op de stoep.

  Nou gebeurt dat regelmatig dus niet zo bijzonder maar in tegenstelling tot (vrijwel) alle bezoekers kwam je niet om uit te rusten, mooi te gaan eten en drinken, niet voor het landschap.. nee je kwam om te kijken of je een reis kon organiseren voor iemand die terminaal was en als laatste wens had om nog eens naar Kaapstad te komen.

  Voor mij is dat Erik in een notedop. Enthousiast, bordevol energie, creatief naar allerlei opties kijken, “thinking out of the box” en dat allemaal voor pro bono voor iemand anders.

  Het nadeel van emigreren is dat het contact met degene die achterblijven verminderd. Het is ook zo dat je weet dat iemand een vriend is als je na elkaar een tijd niet gesproken te hebben, elkaar weer ziet en het is alsof er geen tijd is verstreken. Erik, je hebt bewezen dat die theorie daadwerkelijk klopt.

  Je hebt een onuitwisbare impact gehad op een hele grote groep mensen. Zelfs in de laatste maanden heb je met je optimisme en “not giving up” mentaliteit je omgeving gemotiveerd.

  Au revoir my friend, till we meet again.

  Geplaatst door dick groeneweg, 12/06/2013 11:27am (11 jaren geleden)

 • Januari 1986, de ontgroening van studentenvereniging Amphitryon. Een groep jonge mensen meldt zich in Maastricht om kennis te maken met een nieuwe omgeving voor de komende jaren. Toen nog slanke types en smalle gezichtjes, zelfs jij. Na afloop ontstonden al snel vriendenclubjes, vaak op basis van de plek waar je zat op de campus. Naast de hechte groep waarin ik zat (Maas 2) met figuren als van Staalduinen, Savelsberg en Groot, waren er binnen ons jaar een paar kerels die voor mijn gevoel wat minder hingen aan hun fysieke campus-locatie maar eigenlijk bij iedereen aansluiting vonden. Figuren als Verkouteren, Wouda en ook zeker jij. Intelligent, open minded, positief en altijd in een goede bui. Was dit laatste een keer niet het geval, dan zag het er gek genoeg toch zo uit. Een mooie mix van goede eigenschappen. De slechte zou ik hier best op willen tekenen maar ik kan ze niet bedenken. Hooguit dat ik nog tien gulden van je krijg van een donderdagavond in de bar. Vraag me niet om details, ik ben ze vergeten. Het intensieve studentenleven in Maastricht werd verruild voor carrière en gezin. Natuurlijk bleven we elkaar zien op bruiloften, Waldo-borrels of het jaarlijkse kerstdiner in Waalwijk. De frequentie nam af, ongewijzigd bleef de vriendschap en daarmee nu ook het verdriet. Machteloos kijken we toe wat er gebeurt. We willen anders maar hebben geen invloed. Dat is hard. Je bent voor veel mensen een inspirator, coach en vriend geweest. Hoe verslagen iedereen nu is, zo goed is het geweest jou ontmoet te hebben. Vriend voor het leven. Het ga je goed, wat je bestemming ook mag zijn.

  Tags: ik krijg nog een tientje van je

  Geplaatst door Erik Asselberghs, 12/06/2013 10:40am (11 jaren geleden)

 • De laatste keer dat we elkaar zagen was op het preuvenemint. Volop pratend over je plannen, dromen en nieuwe wegen die je had ingeslagen. Je was zoals altijd; energiek, belangstellend, warm, open, passioneel, liefdevol, adviserend, uitdagend, met een peuk en een biertje, goedlachs. De laatste 15 jaar zagen we elkaar misschien1 keer per jaar en hadden we genoeg aan 1 beweging om jouw kenmerkende lach op je gezicht te krijgen. De rechter wijs- en middelvinger verticaal tegen de halsslagader, het horloge om de linkerpols bekijkend voor de secondes en de tong heel snel in en uit de mond laten gaan. Refererend aan een super wintersportvakantie waarbij 1 deelnemer voor de eerste keer mee ging. ' wij leggen wel effe uit hoe dat skiën werkt en dan kan je het vanmiddag zelf'. Na 3 bochten en veel vallen door de beginneling, waren we verveeld en gingen tochtjes maken. 'Nu kan ie het zelf wel'. Aan het einde van de dag na de apres ski, niemand meer een idee waar de beginneling was... Hanenburg kwam hem uiteindelijk tegen off piste, tussen de bomen in de schemering. Ski's op zijn rug, hij had de lift naar beneden gemist.. We stonden met zijn tienen onderaan de berg te wachten, rollend in de sneeuw van het lachen. De beginneling maakte de tongbeweging met vingers aan zijn slagader en sprak de legendarische woorden, ' ik vind er geen zak aan dat skien'..
  En nu horen we dat je er straks niet meer bent. Jij zit toch niet gevangen in de tijd? Je kunt toch niet in de omvang van een lichaam en in de duur van een leven geperst worden? Wij gaan altijd aan je denken dan blijf je toch onder ons? Erik, wat ga ik jou missen. Kus

  Geplaatst door Edgar Schrader, 12/06/2013 10:34am (11 jaren geleden)

 • Vrijdagmorgen 6 uur, November 87, Maastricht. Ik zit in een taxibusje naast Erik "jaren '60" Driessen. We hebben allebei 12 uur alcohol achter ons, maar ik ben klaarwakker. De adrenaline doet de alcohol vergeten, zelfs het gezanik van Staalduinen over die paar heuvels die we net over moesten is vergeten (jaja, die vent die 25 jaar later Alpe d'Huez opfietst).... adrenaline van een nieuwe trui. Erik slaapt. Sterker nog, Erik ligt op mijn schoot te slapen. Bij iedere bocht in het heuvellandschap wordt hij half wakker en maakt kokhalzende bewegingen. Het maakt mij niet uit. Erik is 1 van de mensen waardoor ik zeker weet dat ik bij deze club wil horen. Raddraaiers,
  pyromanen, criminelen, inderdaad, ook dat. Maar zo slapend bevestigt hij dat gevoel van onvoorwaardelijke vriendschap waar verder geen woorden voor nodig zijn. Vertrouwen.

  FASTFORWARD September 99, Sambuca di Sicilia: Erik, Annet en Wessel komen op onze bruiloft (natuurlijk). Hugo schiet mijn favoriete foto van Erik en mij, de foto straalt vriendschap en vertrouwen uit, maar ook genieten, levensvreugde, plezier. De foto staat op deze site.

  FASTFORWARD 2006-2008 Keer op keer vraagt Erik waarom ik mij in godsnaam bij multinationals laat misbruiken, ondernemen moet ik!! De boodschap komt uit zijn hoofd en uit zijn hart, uiteindelijk zwicht ik.

  FASTFORWARD 2014: Woorden zijn nog steeds niet nodig, vertrouwen blijft, vrienden voor het leven en daarna.

  FASTBACKWARD: vrijdagmorgen 07.30, het busje komt aan. Mijn vertrouwen is niet beschaamd, ik kan met een nieuwe trui en een droge broek de broodkelder in. Bedankt Erik.

  Tags: energie, positief, humorr, vriend

  Geplaatst door rene van erk, 12/06/2013 10:27am (11 jaren geleden)

 • Een aantal weken geleden hebben we elkaar nog even ontmoet bij Hans Spuijbroek in het Backstage Hotel. Ik trof daar de Erik die ik al jaren ken, goedlachs en hoopvol. Het nieuws van afgelopen vrijdag kwam voor mij dan toch een soort van onverwacht. Tijdens deze korte ontmoeting, heb je een typisch Erik Driessen OK - gevoel gegeven, zoals je dat zo goed kunt. Vroeger zei je dan, ach dat komt wel goed. En zo gebeurde het.
  Ik heb je samen met Frank van Veghel en Hugo Potharst al snel leren kennen tijdens mijn ontgroening, jan. 1987. Mede door jou wist ik bij welke club ik ging horen.Zoals alle andere mannen doorliepen wij op een gezellige manier de Vakschaol. Later trokken Sas en Anette nog veel met elkaar op, paardrijden en skieen. Wij vierden oud & nieuw samen, heb ik nog recentelijke een video opname van gevonden, tjeemig wat waren we jong.
  En nu zoek ik naar woorden om je te zeggen dat ik het allemaal heel naar vind.
  Erik, je bent en blijft een van ons. We zullen je missen , maar nooit vergeten. Je bent een stoere vent. Frans Angenent, Sas, Marijn & Nienke

  Tags: Eeuwige optimist, vriendelijk, goedlachs

  Geplaatst door Frans Angenent, 12/06/2013 10:24am (11 jaren geleden)

 • Het idee dat jij straks niet meer hier rondloopt is onvoorstelbaar. Ook al zagen we elkaar niet vaak, je bent voor mij een voorbeeld en bron van inspiratie. Zeker in je ondernemerschap maar ook als mens en hoe je deze strijd hebt gestreden. Erik, heel, heel veel sterkte voor jou en je geliefden. Roos en ik zullen aan jullie denken en steunen jullie in gedachten. Dikke hug. Jaap

  Tags: (eigen)wijs, serialentrepreneur, leiden

  Geplaatst door Jaap van Daalen, 12/06/2013 9:24am (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,

  God wat heb je me laten schrikken! We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, maar toen ik het verschrikkelijke nieuws vernam, wist ik niet hoe snel ik je wilde zien.
  Ben daarom ook zo blij je onlangs nog een aantal keren te hebben gezien en we samen wat hebben kunnen eten, drinken en ik heb kunnen luisteren naar je talrijke verhalen, initiatieven, ervaringen en nieuwe ideeën.
  Samen met jou startte ik ons eerste bedrijfje na de Hotelschool, D&T Management. Trots reden we door het hele land en deden we onderzoekjes tegen betaling. Man, wat een leuke tijd toch!
  Erik, hou het aub nog even vol, ben nu in Singapore bij mijn zusje maar ben snel terug!
  Zal je nooit vergeten.

  Richard

  Tags: creatief, snel, onnavolgbaar, energiek, goedlachs, vriendelijk

  Geplaatst door Richard Tam, 12/06/2013 9:17am (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27