Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Ik kan niet zeggen dat ik je enorm goed ken maar die paar keer, gek genoeg altijd onder het mom van de nodige bieren, zijn wel altijd blijven hangen; energiek, geinteresseerd, gezellig, slap ouwehoeren, sterke verhalen... en vooral vreselijk gelachen! Zo zal ik je ook altijd blijven herinneren. Wat kan het leven hard en vooral oneerlijk zijn...

  Geplaatst door Diederik Moreu, 12/06/2013 5:09pm (11 jaren geleden)

 • Jouw eeuwige ondeugende sprankelende oogjes en breede lach... die blijven voor altijd... De kracht waarmee je dit allemaal nu nog teweeg brengt, al die mensen die zo vreselijk verdrietig zijn en zullen blijven.. dat kunnen alleen enkelen en jij bewijst er zo een te zijn! En op 18 oktober, onze dag zal ik voor zolang het kan op jouw proosten. Dat je op wat voor een manier dan ook je energie, je optimisme, je drive, je passie nog kan laten doorleven...
  LIefs. Trapje

  Geplaatst door Trap, 12/06/2013 4:49pm (11 jaren geleden)

 • Beste Erik, via via hoorde ik de slechte berichten. Heb je sinds de HHS niet meer gesproken, maar begreep van onder meer Benjamin en Marlous dat je met ontzettend veel energie in het leven staat, zowel zakelijk als prive. Ben je nog steeds dankbaar dat je in januari 1988 mijn Simca 1100 station car blue metallic (geloof ik) met handschakelaar voor Fl. 750,- hebt overgenomen. Net genoeg voor een ticket naar Aruba. Je hebt er ongetwijfeld veel jobkilometers voor de Maison mee gereden. Erik, veel sterkte voor jou en je familie en een goede reis!

  Tags: simca, energie, ondernemen

  Geplaatst door Pim Sengers, 12/06/2013 4:40pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik, ondanks het feit dat we je niet allemaal persoonlijk kennen zijn we hier met z'n allen erg geschrokken van het bericht vanochtend. De verhalen die de oude garde over je schrijven zijn inspirerend en prachtig en door de jaren heen is er kennelijk weinig veranderd. We zijn dan ook trots en blij dat we hier jullie en in het bijzonder jouw 'legacy' mogen voortleven in de vorm van WALDOLALA. Zoals Hugo van de week nog aanhaalde toen hij op de Populierweg verscheen, ook al zie je mekaar niet geregeld, de verbondenheid zal er altijd zijn, en zeker in de moeilijke tijden zoals deze. We wensen jou, je vrouw, de kinderen en alle andere vrienden alle sterkte toe de komende tijd. Erik, bedankt voor alles wat je voor onze blauwe club hebt betekend, en waar je ook gaat; ''You're still lonely at the top'' & ''You will always wear the crown''!

  De mannen van zittend WALDOLALA

  Tags: held

  Geplaatst door De jongens uit het zuiden, 12/06/2013 3:39pm (11 jaren geleden)

 • Nog een berichtje over de tijd in Maastricht. Dit is een heel lange tijd geleden, maar de herinnering blijft sterk. Aan boeiende gesprekken, vaak over muziek, jazz & alles wat er mee samenhangt. Aan de zoektocht naar de leuke, warme kant van het leven. Net iets dieper graven, en altijd met die originele, creatieve invalshoek. Na de hotelschool hebben we geen contact meer gehad, uit de reacties maak ik op dat je verder bent gegroeid, prachtig om te lezen. Het bericht stemt ook mij verdrietig. Ik wens je veel sterkte, voor jou, je vrouw & kinderen en allen die je dierbaar zijn.

  Geplaatst door Annette Fijn van Draat, 12/06/2013 2:30pm (11 jaren geleden)

 • Een hele tijd niet gezien en gesproken sinds onze hotelschooltijd. Toen kwam het slechte bericht;
  Erik is ernstig ziek. Gelijk gebeld, veel gemaild, ge-sms’t en natuurlijk afgesproken. Het voelde heel vertrouwd. Soms zat ik ademloos naar je te luisteren. Wat een woorden, wat een ideeën en wat een power. Denk dat het voor jou gewoon ‘gewoon’ was. Zo was je. Maar voor mij was het heel bijzonder. Was af en toe zelfs blij dat je belde en vroeg of ik een oplossing wist voor een probleem. Kon ik een keer wat terugdoen. Jij een verteller en ik een luisteraar. Zo was het. Soms vroeg ik je of je het op de email kon zetten aangezien ik de rode draad al lang weer kwijt was want er kwamen zoveel ideeën en zaken voorbij. Wat een inspiratiebron!
  Heel goed dat wij 17 mei j.l. nog heerlijk met elkaar hebben gegeten en gedronken. Samen met Richard, Jacco en Bart was het een bijzondere avond met een lach maar deze keer ook met een traan. Wij hadden al een nieuwe afspraak staan maar ik ben heel bang dat deze niet meer wordt ingevuld…..
  Het ga je goed en alle respect!
  Otto

  Geplaatst door Otto van der Veen, 12/06/2013 2:23pm (11 jaren geleden)

 • Dries, jongen wat maak je me nou, wij gaan al heel lang terug, muziekbuurt Zevenaar middelbare school, Liemers college, regelmatig gevochten met Marcel, je broer, jij kwam er vaak tussen , was altijd al een goede bemiddelaar, daarna bij toeval weer met jou en Joost Thissen naar de HHS in Maastricht, regelmatig meegereden op de motor, waar je niet zoveel van begreep, bij een bocht naar rechts moet je meehangen naar rechts, niet tegengewicht geven naar links, na een aantal keren gedacht te hebben dat er iets ernstigs mis was met het voertuig, kwam ik er achter dat jij ons eigenlijk in levensgevaar had gebracht met je balans oefeningen achterop, ik wilde je daar serieus een knal voor je kanis voor geven, maar je olijke quasi onschuldige hoofd bracht me daar weer gelukkig van af !

  De laatste jaren in de "West" wat minder contact gehad, maar oude liefde roest niet, jij en je prachtige lieve Annette kwamen op onze bruiloft, mooi gefeest en lekker bijgepraat, daarna sinds vorig jaar weer regelmatig elkaar gesproken , vanaf die tijd noemen wij jou (incl de kinderen) "de Triqo Koning" , diep respect voor de energie en talenten waarmee jij gezamelijk met Anette in het leven staat en je ziekte bevocht, ik sluit af met een hoofd vol emoties en vol goede herinnereingen en deze twee citaten,

  love you man !

  A friend who is far away is sometimes much nearer than one who is at hand. Is not the mountain far more awe-inspiring and more clearly visible to one passing through the valley than to those who inhabit the mountain?
  Khalil Gibran

  Your living is determined not so much by what life brings to you as by the attitude you bring to life; not so much by what happens to you as by the way your mind looks at what happens.
  Khalil Gibran


  Jan Groot

  Geplaatst door Jan Groot, 12/06/2013 2:21pm (11 jaren geleden)

 • Erik, ik ontmoette je voor het eerst in de sociëteit van Amphitryon, had net een paar weken die blauwe trui en de barweek stond weer voor de deur. Wat een energie, ideeën en tips gaf je me toen. Gaat niet bestaat niet, als je iets wil dan lukt het, dan vertelde je toen al en ook jaren later toen we elkaar troffen op het Durf! evenement van Inch in Amsterdam. Ik wist toen niet goed wat ik wilde gaan doen maar dat gesprek met jou zal me altijd bijblijven. Leef je dromen en DOEN!, daar kwam het kort samengevat op neer. Dat zal ik zeker doen. Ik vertrek binnenkort weer richting Zuid-Afrika om te gaan werken en te wonen en vooral om door te gaan met het leven van mijn dromen. Soms gebeuren er dingen in je leven die je weer eraan herinneren om dit te blijven doen. Dat jij er binnenkort niet meer bent is eigenlijk onbegrijpelijk, maar wel de realiteit. Toen ik het mailtje van de keykeeper zag moest ik weer denken aan dat gesprek en werd ik er weer aan herinnerd. Ik wil je bedanken voor de mooie inspirerende en aanmoedigende woorden. Ik zal daar in de toekomst zeker nog vaak aan denken. Het ga je goed! Hartelijke hemelsblauwe groeten, Sjoerd

  Geplaatst door Sjoerd Coenders, 12/06/2013 1:19pm (11 jaren geleden)

 • In hun natuur zijn alle mensen gelijk; het zijn hun gewoonten die de verschillen maken - C. Verheijen

  Erik, een mensen mens….

  1989…. Inmiddels heb ik een jaar lang rondgedoold in Maastricht. Genieten van ‘ net op jezelf wonen’ en van alle verleidingen van het bourgondische leven. Alsof dat nog niet toereikend is, word ik gevraagd om de A-tijd te lopen bij de mannen van Waldolala. Een bijzondere vriendgroep, dat had ik allang opgemerkt. De eerste kennismaking volgt. De één grijpt je vol in je ballen, hoe gezellig. De ander is bot, hoe welkom. Ook is er een kerel die niets zegt, hoe leuk. Maar één vent viel écht op: Driessen. Erik Driessen is de naam. Eén bonk positieve energie, scherpe opmerkingen omrand met humor, doortastend, innemend, betrokken bij mensen, leiderschap in een schreeuwende menigte. “Allemaal gelul, het zit dus zus-en-zo en daarom gaan we het als volgt doen”. Ah, da’s een leuke kerel… en zo verwordt hij tot een soort ‘voorbeeld’. Iemand waar je als jonge knul tegenop ziet. Waar je een goed gevoel bij hebt.
  Die eerste indruk van toen, die is bestendigd tot de dag van vandaag. Niets lijkt er te zijn veranderd in hem. Dan ben je volgens mij een puur en oprecht mens. Dan ben je ‘echt’. Een open boek.
  Wie vaak het meest bijblijven, zijn de mensen die er staan als je ze nodig hebt. Dat zijn er overigens nooit tientallen, maar slechts enkelen. Voor mij was er zo’n moment toen ik zonder werk kwam te zitten. Enigszins beschadigd en op een totaal ongewenst moment. Dan ga je rondbellen. En hoewel we niet wekelijks of maandelijks contact hebben, bel ik ook Erik. Omdat ik zeker wist dat hij dat oké vond. Hij hoort het aan en zegt: “Verdomme…. nou Verheijen…, daar moeten we dan snel wat aan doen”. Een paar dagen later al kan ik op gesprek bij zijn compagnon van Dutch Giraffe en heeft hij wat andere lijntjes uitgezet naar relaties. Dit lijkt iets kleins, maar het is groots. Daar waar anderen roepen, is hij de doener. Dat heeft veel indruk op mij gemaakt en dat zal ik nooit meer vergeten.

  Uiteindelijk ben ik in die tijd ergens anders dan bij Dutch Giraffe gestart: het opzetten van een werving & selectie en detacheringsbureau. Eén van de eerste opdrachtgevers: Erik. Helemaal super!
  En dan, een tijd later, ik werk inmiddels bij Univé, gaat de telefoon. Erik heeft een boekje geschreven. “Wat heb je? Een boekje geschreven? Rare gozer. Maar, laat maar eens zien”. 365 vragen, die je na doen denken over jezelf, over het leven. “Ja, daar kan ik wel wat mee ja. Natuurlijk wil ik er wat bestellen”. Dan kon ik ook eens iets terug doen. Heel veel leuke reacties heb ik gehad op dat boekje.
  “Dat is goed te horen Ed! Ik maak jou tot ambassadeur van het boek”. Hahaha…, nou, leuk Erik, dank je wel, ik ben nog nooit ambassadeur geweest van iets.
  Weer even wat later in de tijd, nu ruim een jaar geleden, denk ik. Ik ben in Zeist op kantoor en de receptie belt. Er zit een man beneden, voor mij. Vanzelfsprekend loop ik naar beneden: Driessen. Leuk, gezellig! Hij zit met speelgoed voor zich. Ik moet gaan zitten van hem, zodat hij op geheel eigen wijze, vol enthousiasme kan starten met zijn verhaal over Triqo. Met die glimmende ogen en die enorme Driessen-grijns vertelt hij met overtuiging waarom dit beter is dan al het andere in de wereld. Ik voel dat ik hem geboeid aankijk, maar met een blik van ‘ja ja ja ja’. Want dat heb ik vaker bij hem: hij heeft visioenen. Hoe schijnbaar onbenullig de visioen ook, hij heeft er ook nog een verdienmodel bij. “Nou, ik weet het ook niet, hoor Erik, met dat speelgoed”. “Jawel man”, roept hij en stapt zwaaiend in zijn Volvo.


  Toen ik een paar weken geleden bij hem aan de keukentafel zat, kwam de Triqo weer op tafel. Nu was er ook een prototype racebaantje bij. Met prototype autootjes. En weer ging hij over op de demonstratie: racebanen bouwen van Triqo. Vorig jaar heeft hij 2 miljoen stukjes Triqo verkocht (als ik mij het aantal goed herinner). Dan denk ik later in de auto; “hoe is het toch mogelijk”.
  Erik kan zich verplaatsen in anderen. Nee, hij is bereid zich te verplaatsen in anderen. Persoonlijk, maar ook professioneel. Met zijn creativiteit en zijn lef kun je dan pionieren en ondernemen. Beter dan anderen dus. Van niets iets maken. Open eindjes aan elkaar knopen, net als mensen bij elkaar brengen. Brutaal zijn en er op af stappen. Geloof in je eigen inzichten en het eigen kunnen. Een doordacht verdienmodelletje er tegenaan hangen en… starten maar! Ja, dan ben je ondernemer.
  Een mensgerichte ondernemer: onderscheidend.
  Mijn waardering voor hem heb ik vaker uitgesproken. Maar, zo vraag ik mij nu af, was dat wel voldoende? Heb ik Erik laten voelen hoezeer ik hem waardeer, als méns, als vriend, als kerel? Dat ik in ’89 al geboeid en onder de indruk was om zijn persoonlijkheid? Hoezeer ik ons contact ervaar als leuk, geinig, interessant, onderhoudend, energiek, toegankelijk, humoristisch? Nee, dat denk ik niet. Ik heb dat nooit expliciet uitgesproken. Wel laten merken, verwacht ik. Hoop ik.
  Om onduidelijke redenen spreken mensen dit pas uit als er iets aan de hand is, zo lijkt het. Pas dan vinden ’wij mannen’ het relevant om het gevoel op tafel te slingeren. Goed, dat is nu eenmaal zo, maar wel belangrijk dit eens onder ogen te zien.
  Oprecht, hardop en recht uit het hart wil ik je zeggen, lieve Erik, dat je voor mij van grote betekenis bent geweest op de momenten dat het er echt toe deed. Wil ik je zeggen dat ik vreselijk om je kan lachen en heel veel positieve energie van je krijg. Wil ik je zeggen dat jij voor mij een bijzondere en uitzonderlijke vent bent, waar ik heel veel waardering voor heb. En dat al gedurende ruim 20 jaar!
  Ik zal je echt missen, wist je dat (wel)?
  xxx

  Tags: positief, ondernemend, gedreven, verbindend, betrokken, lief, Humor

  Geplaatst door Edward Verheijen, 12/06/2013 1:13pm (11 jaren geleden)

 • Een typische A-Erik situatie. Je hebt het niet onder controle en dat vraagt om drastische maatregelen. 6 weken geleden zaten we nog "bijna" als vanouds aan de gracht met de mannen. Relatieve rust. Je was er. Heb het geluk je vanaf 88 te hebben gekend. Wat een feest hebben we gevierd. Beetje van het Hek achtig; Leef toch je leven als je allerlaatste uur! Wat hebben we gelachen. Je optimistische en andere kijk op de (zaken) wereld heeft mij absoluut geïnspireerd in hoe ik dingen doe, en ja er zijn nog vele kansen! Je kwam de afgelopen jaren zo af en toe is aan bij mij om spontaan een boom op te zetten (sparren...) of een concertje te kijken. En boekjes te slijten. Verdomme, die boekjes. Je schrijft het op en dan? Over twee weken hebben we een afspraak staan. Je mag hem deze keer laten schieten (veel te jonge) ouwe. Bedankt voor de vriendschap. The blues ain't nothing but a good man feeling bad. We pakken de draad weer op aan de andere kant. Bedankt voor een mooi vrolijke en inspirerende reis!

  Tags: optimist creeren kansen

  Geplaatst door Hans Spuijbroek, 12/06/2013 1:01pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27