Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Erik,

  Mijn meest memorabele en ook een de meest krachtige ontmoetingen met jou was reeds 7 jaar geleden. Na studie en buitenland trip was ik zoekende en na een gesprek van een uur met jou heb ik mee mijn beeld kunnen vormen voor wat ik vandaag de dag doe! Inspirerend ondernemend en strijdlustig kwam je op moj over en dat laatste bewijs je vandaag de dag nog!

  Tags: inspirerend, strijdlustig

  Geplaatst door Stefan Spanjaard, 12/06/2013 11:12pm (11 jaren geleden)

 • Beste Erik, wat een allejezus slechte film is dit. Ook al zat ik ongeveer honderd jaar later dan jij in Maastricht, dit komt erg dichtbij en raakt diep! We zagen en spraken elkaar niet vaak, maar die keren dat ik je sprak waren voor mij zeer waardevol. Altijd vol humor, energie en ambitie. Vaak liet ik na die momenten semi nonchalant bij mijn Waldolala vrienden vallen dat ik ‘Erik Driessen nog gesproken had’. Ik vind het waanzinnig knap hoe jij zoveel positiviteit, energie en humor kan overbrengen op mensen en ben trots dat ik in het team zit bij Erik Driessen! Ik wens jou en de jouwen veel sterkte de komende tijd.

  Tags: social, Humor, voorbeeld

  Geplaatst door Remco Beekman, 12/06/2013 10:55pm (11 jaren geleden)

 • Als ik aan onze 'Maastricht tijd' terugdenk Erik, dan komen er heel veel mooie herinneringen naar boven en het bijzondere is dat jij daar op een of andere manier altijd prominent in aanwezig lijkt te zijn. Het begint er al mee dat je al een goede vriend van mijn kleine zusje was (en dat ook altijd bent gebleven) toen ik nog op de Vaksjoal aangenomen moest worden, waardoor je automatisch al een speciale plek in mijn hart veroverd had. En als ik de verhalen van onze vrienden zo lees, dan ligt er natuurlijk een andere verklaring in het feit dat je over een onuitputtelijke dosis energie beschikte waardoor je ook niets hoefde te missen. Of het nou de baravonden waren, Ardennenweekenden, kookwedstrijden, wijnreizen, de lustrums of het onvergetelijke 20-gangendiner met Oud & Nieuw: jij was er gewoon altijd bij! Maar de belangrijkste verklaring is wel dat je een beetje een aparte, vriendelijke, open en autentieke kerel bent die altijd alles met maximale bezieling doet. In onze tijd hadden ze daar nog geen woord voor, maar nu gelukkig wel: jij hebt gewoon de X-factor! Kijk maar eens naar het aantal hits op Google als je je eigen naam invult: 347.000 stuks! Als ik mijn naam invul, dan haal ik maar net de 30.000, waarvan er - als je beter kijkt - nog een hoop op een naamgenoot blijken te slaan. Wat ik je eigenlijk gewoon probeer te vertellen Erik, is dat ik me ongelofelijk vereerd en bevoorrecht voel met een vriend als jij. Onze vriendschap is ontstaan in Maastricht en is weliswaar maar weinig keren over haar stadsgrenzen heen gegaan, maar hij is er en hij blijft altijd bestaan. Als Waldopa heb ik het echt af laten weten en daar heb ik nu veel spijt van..... We will catch up our time later Erik, houd je haaks!

  Tags: x-factor

  Geplaatst door Joost Ausems, 12/06/2013 9:58pm (11 jaren geleden)

 • Vrijdag 17 mei 2013. Kreeftenfestijn

  Otto van Veen, Richard Tam, Jacco de Haan, jij en ik ergens in Den Bosch aan de kreeft. De kreeft is bijzaak. Het gaat ons vooral om het goede gesprek. Je weet wel, zo’n gesprek dat je zo af en toe voert. Vol met levensvragen. Een gesprek met een traan en een lach.

  We hebben elkaar al lange tijd niet gezien, maar gelijk is het weer al vanouds. Zonder hoogdravende verhalen, gewoon op ‘t zelfde level . Gewapend met jouw boek “Hallo ik, Hallo jij, bestoken we de serveerster al snel met allerlei vragen. Zomaar een boekje dat je gepubliceerd hebt. Eigenlijk niet zoveel werk voor jou, roept je, maar veel meer voor Annet, die ’t design voor haar rekening heeft genomen. Ik zie je trots op haar zijn.

  We kletsen nog wat over ’t boek en over enkele levensvragen. Gelachen. En we praten over jouw ziekte, alles wat je in je leven gedaan hebt , het gezin. Je zegt: ”Ik heb er alles uitgehaald, veel gezien, van alles gedaan. Een prachtig leven, geen spijt”.

  En dat is precies zoals wij jou kennen; vol energie en ideeën. Gewoon de dingen doen. Vrolijk. Een vette lach. Zo was je tijdens onze studietijd en zo ben je nu weer.

  We praten over de kinderen. We zien een trotste vader, die er alle vertrouwen in heeft dat zijn kids goed terecht komen. Tranen en een knuffel.

  Tijdens onze tijd in Maastricht hebben we het goed gehad. Survival in de Ardennen, biggetje aan het spit. Luidruchtige dispuutsvergaderingen, grootste ideeën en mooie feesten. Een kreeftenfestijn zonder kreeft. De spirit die we toen hadden, heb je altijd bij je gehouden.

  Nu zoveel jaar later, zitten de kwajongens nog ergens diep in ons, maar is het heerlijk om als volwassen kerels te praten over ’t leven in al zijn facetten. Een mooie avond.

  Annet, Wessel, Pijke en Siem kunnen trots zijn op een prachtige mens.

  Erik, bedankt voor je vriendschap!

  Bart Gijtenbeek

  Tags: vrolijk, creatief, eerlijk, energiek

  Geplaatst door Bart Gijtenbeek, 12/06/2013 9:50pm (11 jaren geleden)

 • Grote Erik,
  Met ontsteltenis en ongeloof las ik het treurige nieuws over het uitzichtloze ziektebeeld dat jou ten deel is gevallen. Erik die opgeeft? Dat geeft te denken hoe slopend deze ziekte voor je moet zijn. We zijn elkaar na ons afstuderen jammer genoeg uit het oog verloren. Heel jammer maar ja de dingen gaan zoals ze gaan in het leven. Toen ik begon na te denken over herinneringen aan jou op de hotelschool schoot me heel veel te binnen: vieze winden, in de grotten van Remouchamps, veel bier, joppen, ardennenweekenden, de wijnreis in Frankrijk, bietje nimweegs lullen. Je bent een markante man en met je onuitputtelijke optimisme een voorbeeld en inspiratiebron voor velen. Je familie is trots op je. Ik ben blij dat ik je heb gekend en realiseer me nu des te meer dat de alledaagse beslommeringen waar we ons zo druk om maken toch eigenlijk maar peanuts zijn. Het is altijd te vroeg om het leven af te sluiten maar als ik zo de reacties lees heb je er wel intens van genoten. Dat ga ik ook meer doen. Erik, je bent een groot man. Bedankt.

  Tags: lachen, ideëen, vrolijk

  Geplaatst door Joep Langenhoff, 12/06/2013 9:44pm (11 jaren geleden)

 • Ik heb je begin jaren ’90 ontmoet via Miriam die me liet kennismaken met haar Hotello-vriendengroep. Haar geruststellende woorden waren: ”De mannen zijn altijd wel in voor een geintje en ze doen qua bierdrinken zeker niet onder voor jouw vrienden.” Dit heb ik geweten! Veel mooie momenten hebben we beleefd tijdens de Ardennen-weekendjes en de wintersportvakanties waar ik van terug kwam met pijnlijke kaken van het lachen. Jij was zeker de grote aanstichter van al dit vermaak. We zijn inmiddels 15 jaar verder en in afronding van ons Caribisch avontuur wil ik je bedanken voor deze dierbare herinneringen. Wherever your journey brings you; don’t stop the Carnival!
  Lieve groet, Martin, Miriam en kids

  Tags: de grote aanstichter, dierbare herinneringen, Carnival

  Geplaatst door Martin van Bekkum, 12/06/2013 8:59pm (11 jaren geleden)

 • Dat je danst, Erik, daar denk ik aan. Danst uit pure levenslust, vol overgave, met kletsnatte haren en een doorweekt linnen hemd. Your beat goes on. Liefs, Sas

  Geplaatst door Sas Bakker, 12/06/2013 8:26pm (11 jaren geleden)

 • Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij de glorious bottles wijnproeverij van Walraven Sax en kom daar ons aller Jan Vlasman tegen. 81 jaar maar scherp als vanouds. Direct vroeg hij aan me Hoe is het met Erik? vertelde het verhaal dat we die week daarvoor nog een klio of 8 kreeft in denBosch hadden weggevreten met Otto, Bart en Richard erbij dus dat me ff het mooie moment hadden gepakt. De avond was veel te kort, ik had je te lang niet gesproken, en had de hele nacht van jouw energie willen snoepen. Je bent één en al inspiratie en zo'n innemend mens met het hart volledig op de goede plek. kippenvel en ongeloof blijven over maar je het in ieder geval het leven geleefd zoals het hoort maar door maar weinigen wordt gedaan. All the best kanjer. grt jacco

  Geplaatst door jacco de haan, 12/06/2013 8:04pm (11 jaren geleden)

 • Mijn eerste lustrum bij Waldolala was net na mijn coming out. Volgens mij was ik het eerste zittend lid dat openlijk homo was. Na mijn bekendmaking aan de zittende leden, moest ik nog een keer mijn verhaal vertellen, maar nu aan alle oud-leden. Daar zag ik als een berg tegenop. Tot ik als eerste Erik tegenkwam.

  Erik verwelkomde me met een grote smile. Stelde me vaderlijk gerust en zorgde ervoor dat mijn angst als sneeuw voor de zon verdween. Ik heb die grote smile gelukkig nog vaker mogen zien bij Waldolala evenementen of bijvoorbeeld bij het Preuvenemint. Een smile van oor tot oor die ik me altijd zal blijven herinneren.

  Tags: smile, geruststellend, belangstellend

  Geplaatst door Matthijs van der Wel, 12/06/2013 5:51pm (11 jaren geleden)

 • Altijd veel lachen, optimistisch en vol ideeën, eigenlijk vooral na de tijd in Maastricht. Door Igor weer met elkaar in contact gekomen en dan leidt dat snel tot veel wijn en laat. En maar plannen maken wat er allemaal zou kunnen. Het grote verschil is altijd geweest dat jij het ook gewoon deed.
  In Maastricht mocht ik bij je in het jaar komen, en uiteindelijk samen het Funda gekregen. Ik moet zeggen dat die periode best een beetje mistig voor me is geworden, en een paar uur door stapels met oude foto’s zoeken levert ook niets op; ik ben niet zo’n bewaarderig tiep zullen we maar zeggen. Maar door het doornemen van de ‘oude doos’ met foto’s die al op deze site staan komt er veel terug.
  De weekenden in de Ardennen met het ‘rotte appeltje’ en ‘kon-addertje’ , maar ook de ontploffende aanstekers, het optreden met ‘Willem-Alexander’ en ga zo maar door. Wat was die tijd in Maastricht mooi en onbezorgd….
  Toen we te horen kregen dat je ongeneeslijk ziek was bleef je optimisme, een optimisme waar ik jaloers op kan zijn. Gelukkig waren de eerste berichten goed, en we hoopten allemaal weer. Des te harder kwam de klap aan toen je moest vertellen dat het laatste hoofdstuk was aangebroken.
  We zullen je blijven herinneren als de ideeën machine, met ongeremde en ongekende energie. Een man die met volle teugen van het leven genoot.
  Vaarwel Erik, we zullen je missen

  Tags: vrolijk, levensgenieter, vol energie, vriend

  Geplaatst door Camiel, 12/06/2013 5:45pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27