Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Hoi Erik,
  Vorig jaar hebben we elkaar kort de hand geschud tijdens het Preuve. Verder dan dat kennen we elkaar ook niet en toch wil ik hier wat kwijt. Binnen Waldolala wordt er altijd vol bewondering over je gesproken. Over de ondernemer die bergen kan verzetten en over de persoon die altijd open staat voor wie dan ook. Graag had ik nog eens beroep gedaan op je advies. Maar we stellen het uit. Als er een hemel is dan richt jij daar vast en zeker een Drei Sterre Kafee op! En gezellig druk wordt het daar! De komende jaren zullen we elkaar daar allemaal weer zien. Hou je haaks, heel veel liefs en tot ziens!

  Geplaatst door Krijn Sol, 13/06/2013 11:48am (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,
  Als ik aan jou denk, dan denk ik aan de Hotelschool. Aan onze Limburgse tijd. Sambuca (soms heel veel sambuca) in de achtertuin. Jullie in Heerlen, wij op korte afstand. Kookclubje. Feesten en partijen. Altijd een groot feest. Altijd veel plezier. Altijd een goed gesprek. Altijd een luisterend oor. Altijd die lach, die kenmerkende grote glimlach. Altijd met twinkelende ogen. Altijd Annet aan je zijde. Altijd heel gezellig.

  Helaas is er geen altijd…..
  Maar je zult altijd in mijn gedachten blijven.

  Liefs en dikke kus
  Wilma

  Tags: Humor, lach, gezellig, optimist, lief

  Geplaatst door Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen, 13/06/2013 10:44am (11 jaren geleden)

 • Hoe cru is het dat de meester van de ‘Can do’ mentaliteit tegen een niet te nemen horde oploopt? Toen ik je een aantal weken geleden aan de lijn had was ik nog onder de indruk van je energie en positiviteit, zoals altijd. Er is natuurlijk geen verklaring te vinden, het is puur klote, maar als ik er een zou mogen geven is het dat jij je leven in recordtempo hebt geleefd. En daarbij alles eruit hebt gehaald wat erin zat. Weet dat je daarbij ontzettend veel mensen hebt geinspireerd, waaronder mij. Ik ben blij je te hebben leren kennen en ga je missen!

  Tags: energiebom, Can do, mooi mens

  Geplaatst door Annelies Ruis, 13/06/2013 9:29am (11 jaren geleden)

 • Erik , beste vent,
  Bedankt voor de vriendschap, bedankt voor de altijd boeiende, inspirerende en gezellige gesprekken. Bedankt voor het lachen. Je bent een bijzondere vent, een goeie peer. Je hebt waarde toegevoegd aan het bestaan van velen en ook aan dat van mij. We koesteren de herinneringen en zullen met plezier en liefde aan je blijven denken. Veel sterkte voor Annette, Wessel, Pijke en Siem. Frank Classen

  Tags: Genietend van het leven!

  Geplaatst door Frank Classen, 13/06/2013 3:44am (11 jaren geleden)

 • “Grijs is de lucht en groot zijn mijn zorgen, maar Erik ziet geweldige kansen voor morgen”

  Commissaris Jaren 60, je was tijdens mijn studie een ietwat excentriek en ook wel wat afzijdig Waldolala lid voor mij. Lol gegarandeerd natuurlijk, anders had je wel bij een ander clupje gezeten. Eh nee, geen easy pick-up and hard to get a grip on. Maar wel altijd open, benaderbaar en dus een goede vriend. Wij verlieten Maastricht allebei ergens in de jaren 90, maar Maastricht verliet ons nooit.

  Je zocht me in zakelijke context weer op en ergens in 2002-2003 betoverde jij mij met je geniale plannen voor Foodstep en Foodservice Network. Ik was jaloers op je intelligentie, want je legde precies uit wat ik zelf eigenlijk zelf had willen bedenken. Foodstep was één idee, maar jij was echt two steps ahead. Ik was onder de indruk van je visie, je benadering van de markt en de manier waarop je je plannen die je bij mij op zolder in de Kerkstraat even op een A4-tje uiteen deed. De wereld begint anno 2013 langzaam aan te begrijpen wat jij toen al begreep. Je was je tijd zo onwijs ver vooruit dat je nu nog 25 jaar voorsprong hebt op ons, normale mensen. Vind je het gek dat je jou af en toe niet konden volgen?

  We gingen samen in business in 2003, bouwden aan onze dromen en fantasieën en wat je er over kan zeggen: we waren binnen een half jaar wel online! Je tomeloze energie bracht me op plaatsen en ideeën waar ik zonder jou nooit zou zijn gekomen. Ik keek vandaag op je LinkedIn en ik baal er van dat ik niet een van de succesvolle ventures ben geworden waar jij trots prijkt als co-owner. Ik had daar nu ook tussen willen staan met je. En ik kom daar nog wel een keer tussen. Mijn belofte aan jou en aan me zelf.

  Wou ik dat ik jou was? Nee, in eerste instantie eigenlijk niet. Ik dacht vaak dat je plannen onuitvoerbaar waren. Maar als iemand mij heeft aangetoond dat de route lángs de geijkte paden veel interessanter en leerzamer kan zijn, dan bij jij het. Als iemand heeft aangetoond dat onmogelijke combinaties zomaar succesvol kunnen zijn, dan ben jij het ook. Als iemand mij heeft uitgedaagd om de meest belachelijke en onuitvoerbare concepten gewoon uit te voeren en er vervolgens ook nog succes mee te kunnen halen, ja dan ben jij het ook.

  Begrijp ik wat je wilde? Nee, in eerste instantie eigenlijk helemaal niet. Ik dacht ook dat je ideeën nooit zouden worden begrepen door de markt. Dat snackbar exploitanten niet wisten hoe ze een DVD moesten verkopen, wat hun het zou opleveren om buiten hun kaders te treden. Maar in een zaaltje in Echt overtuigde jij een zaal met franchise nemers in 10 minuten van het idee en vele duizenden schijfjes verder, had je gewoon gelijk. Ik, de leverancier, keek en factureerde verbaasd.

  Ik hobbelde verder en bij tijd en wijlen kwam je bij me langs. Multiscope, Dutch Giraffe, Online Magazines, kunnen we niets iets met mijn boek doen in jullie winkels, je bleef tomeloos proberen je nieuwe projecten succesvol te maken. Van een afstand heb ik gezien dat het je lukte, het een wat makkelijker dan het ander. Maar wat je voor elkaar hebt gekregen is veel complimenten waard.

  Je bent een Popcorn-mind en vorig jaar op ons tripje met Henk Hanenburg op de boot in Friesland kwam weer het ene na het andere idee weer langs. Wederom een genoegen om samen te sparren, elkaars markten af te zeiken en ook weer te bekijken of we misschien iets samen zouden kunnen doen, je prille voorzichtige ideeën en plannen van toen hebben de toekomst niet gehaald.

  Ons eerstvolgende gesprek ging namelijk over de manier waarop jij kanker ging bestrijden. De strijdbare manier waarop jij hier meteen over sprak gaf me de hoop dat jij dit probleem wel zou gaan managen. Je vertelde me een aantal keren dat je aanvoelde dat jij ondanks alles dacht dat je de dans kon ontspringen en volgens mij heb je dat 9 maanden ook gewoon al gedaan. Volgens mij regeer jij gewoon over je graf heen. Volgens mij ga je namelijk niet weg en blijf je gewoon onder ons, zolang jij dat wilt. Volgens mij zijn wij nog lang niet van elkaar verlost. Gelukkig maar, want volgens mij kunnen we je nog lang niet los laten.

  Laten we er daarom maar geen drama van maken en laten we fysiek nu dan maar afscheid nemen.
  So be it. Maar jij bent mij en wij zijn jou voorlopig nog lang niet kwijt, want jij gaat gewoon nog niet dood. Wat de wetenschap ook beweert. Jij bewijst het tegendeel wel. Dat deed je je leven lang.

  We bellen.

  Tags: voor altijd erik we bellen

  Geplaatst door igor verhoeven, 13/06/2013 3:13am (11 jaren geleden)

 • In de rij voor de VOL borrel tijdens de horecava, 7 jaar geleden, stonden we naast elkaar. We waren elkaar in de weken ervoor een paar keer tegengekomen op kantoor omdat ik een opdrachtje had bij Digital Works, dat op dezelfde verdieping zat als Foodstep. “Wat doe je in vredesnaam bij dat bedrijf? Dat past zo volledig niet bij je, je moet bij ons komen werken want we hebben trainers nodig en dat is wat voor jou.” Een paar gesprekken later werkte ik bij jou als trainer en had ik mijn passie gevonden. Ik zal je altijd dankbaar blijven voor de enorme wending aan mijn leven die door jou is begonnen!
  Werken met jou was geen baan maar een belevenis. Als je binnenkwam, gebeurde er wat. Altijd. Wat er ook was, na een paar minuten Erik kon je er weer tegen. Natuurlijk was het soms ook best vermoeiend. Het kon altijd beter, mooier, origineler, onderscheidender of soms, als ik mazzel had, een klein beetje anders. Wanhopig werd ik ervan. Vooral ook, omdat je meestal nog gelijk had ook.
  We hebben een keer samen een training gedaan voor een PLUS-ondernemer met zijn kader. Nadat we de winkel hadden bezocht gaf je een gloedvol, perfect onderbouwd betoog waarin je meldde dat de indeling van de winkel volledig anders moest en dat de ondernemer maar eens wat minder in de winkel moest werken en wat meer slimme dingen moest gaan bedenken om z’n omzet te verbeteren. De ondernemer, zijn kader en een paar mensen van het hoofdkantoor die erbij zaten waren er stil van. Er was geen speld tussen te krijgen. En de volgende dag werd ik gebeld met het verzoek of je voortaan maar niet meer meeging, want eeeh, tsja, het was toch wel heel ingrijpend allemaal, wat je voorstelde. Gemiste kans.
  Hard als het moest, vette pret als het kon, altijd bezig met de mensen om je heen, altijd gevend aan de mensen om je heen. Iemand als jij kom je maar één keer tegen. Als je geluk hebt. En ik ben je intens dankbaar dat ik dat geluk heb gehad!
  Dikke kus op je kale klets!
  Beis

  Tags: uniek, belangrijk, inspirerend, geven, mensen, origineel

  Geplaatst door Beis, 13/06/2013 1:45am (11 jaren geleden)

 • Energiek, gepassioneerd, lawine met ideeën, visie en vol aandacht, dat ben jij voor mij Erik. Zowel thuis, als met vrienden onder elkaar en zakelijk maakte jij van deze bijzondere eigenschappen altijd weer een mooie cocktail. Dit zijn ook juist de bijzonderheden welke voor mij, tot op de dag van vandaag, inspirerend werken. Jij weet altijd de gevoelige snaar te zoeken en hem zeker ook te raken. Niet lullen maar poetsen, probleem? waar heb je het over, gewoon doen! Deze karakteristieken wil en zal ik zeker altijd in mijn gedachte houden. Wanneer het wellicht even niet mee zit in het leven (en waar hebben we 't dan over in het leven.....), zal ik denken aan jou, Erik. Dank voor alle aandacht, liefde en vriendschap! Weet dat je een speciale plaats hebt in onze gedachte. De foto met carnaval laat slecht een gezicht zien, maar gelukkig heb ik van vele gezichten mogen genieten. Erik gelukkig kom ik uit een katholiek nest dus gaan we elkaar weer zien. Tot dat moment blijf je mijn gedachte, dat sowieso voor altijd!

  Geplaatst door Bart Jan Wijsman, 13/06/2013 12:54am (11 jaren geleden)

 • Ik zit net dat verhaal van Joep te lezen en kan me dat helemaal niet meer herinneren. Wat ik me wel kan herinneren is de Brandt bier brouwerij en een hele discussie met jou en Louise over masturbatie! Tja ik denk dat Brandt er een handje in had. Goh wat kon je met jou toch lekker praten, zeuren en ouwehoeren. Ik wens jou en je geliefden heel veel liefde en sterkte toe de komende tijd. See you on the other side!

  Tags: mooi mens

  Geplaatst door Hilde Stuiver, 13/06/2013 12:06am (11 jaren geleden)

 • Erik, hopelijk zijn er meerdere posts mogelijk, maar weet je nog dat we met z'n vieren met hilde stuiver en vriendin naar Luik reden langs de maas en ik (zijnde chauffeur) simuleerde dat ik suicidaal was en zo achteruit de Maas in wilde rijden met een 2-deurs civic? Oh wat gilden die meiden achterin.
  Of Erik, weet je nog dat we met een nederlandse auto in NL onderweg de weg vroegen in gebrekkig Duits met een zwaar NL accent of in t engels (en met de grootste lol) aan een nederlander en dan . tijdens de uitleg voortijdig wegreden. Oh wat hebben we gelachen toen tijdens de bewegwijzering langzaam het gaspedaal werd ingetrapt en zelfs de mensen tot rennens toe met ons meeliepen......om ons toch maar te helpen. Schaam me nu diep, maar gvd wat hadden we een lol....

  Geplaatst door Joep Langenhoff, 12/06/2013 11:35pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,
  Dat doe je toch weer knap, en dat doe je al met me zolang ik je ken. Je maakt me blij, zorgt dat ik positief naar het leven kijk, hoe naar dat leven nu ook kan zijn, op mijn gemak, vrij om te denken en te praten zonder reserves. Vanmiddag naar je toe gereden en onderweg naar je toe werd ik blij van het idee om je te zien, ook al is de reden zo vreselijk verdrietig. Ik ging bij je weg met een gerust gevoel, al kwam het besef van 'nooit meer' later. Maar ook nu, gravend in onze gezamenlijke geschiedenis, zit ik te genieten van de herinneringen achter foto's, grinnik ik bij het zien van je winkelwagen, gevuld met vieze en schone was (ben je ook nooit wat kwijt!) die in onze woonkamer stond op de President Roosevelt, weet ik weer hoe je kon genieten van kleine gelukjes. Ik vind het een groot geluk dat ik je mag kennen en houd dat geluk bij me zolang ik leef. Ik heb van je genoten!!

  Tags: BLIJ, GELUK, GROOTS

  Geplaatst door Lutske Stuiver, 12/06/2013 11:22pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27