Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Abonnement (Column voor De Erik, November 2012)

  Door: Francesco Gribling, fervent afnemer van abonnementen.

  We hebben ze allemaal wel: ideeën. Ideeën zat. Meestal blijft het bij een idee. Overal ligt er wel een Innovation Prevention Team op de loer. Waarom en hoe het vooral niet kan. Been there, done that, never do it again! Niet meer over praten, was inderdaad een stom idee. Weer aan het werk. Logisch, toch?

  En dan kom je in aanraking met Driessen BV: "Voor al uw gekke en te gekke ideeën”. Dromen kunnen uitkomen, als je er maar zelf in gelooft. Geen grenzen, alleen abonnementjes! Huh, abonnementjes? Ja, abonnementjes, ja! Driessen BV doet in abonnementjes.

  Abonnementen irriteren. Voor langere tijd ergens aan vast. Nauwelijks opzegbaar. Lager bedrag, dat dan weer wel, ook een overzichtelijke hoogte van het bedrag, dat ook. Eigenlijk wel een goed idee van die Driessen, een abonnementje. Abonnementje op foto’s over eten drinken en slapen, op een online inspiratiemagazine, op een inspiratie-evenement, op marktonderzoeken, op speelgoed, op een credit card, op een horeca app. Shit, een abonnementje is zo gek nog niet, eigenlijk f#%^-ing briljant.

  Het abonnement is de sleutel tot het grote geluk. Het abonnement lost problemen op, geen discussie meer over geld, de discussie gaat alleen maar over wat krijg ik in welke periode. Slim, slim, slim.

  En toch is een Driessen abonnement anders dan een gewoon abonnement. Het is er eentje met visie, eentje met winnaarsmentaliteit, eentje met doorzettingsvermogen, eentje met inspiratie, en ach ja, deze gooien we er ook nog even in, ..... eentje met een hoog knuffelgehalte, om te kussen.

  Ik ben om!

  Driessen BV "Voor al uw abonnementjes, en een gratis goed gevoel!"

  Tags: visie, winnaarsmentaliteit, doorzettingsvermogen, inspiratie, knuffelgehalte

  Geplaatst door Francesco Gribling, 14/06/2013 6:48am (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik, kan geen woorden vinden. Toch proberen. Bijzonder mens, inspirerend met een bak humor. Druk druk druk maar nu niet meer. Fijn om vandaag gevoeld te hebben dat jullie het goed hebben met elkaar. Bijzonder om de rust te ervaren die je uitstraalt in deze bizarre tijd. Het is goed zo zei je en daar houd ik me maar aan vast... Overweldigend om te zien wat je los hebt gemaakt bij iedereen, te zien in de verhalen en foto's op deze site. Nu nog weet je mensen te verbinden! Het ga je goed daar waar je gaat, wij houden je hier in ons hart en door de mooie verhalen steeds weer aan elkaar te vertellen en vertellen.

  Tags: bijzonder mens

  Geplaatst door Mirjam Gosen, 14/06/2013 2:31am (11 jaren geleden)

 • Mijn tijd met Erik begint in Zevenaar, waar we beiden vandaan komen. Erik's oudere broer Marcel was mijn eerste vriendje: ik was 16. Op vrijdagmiddag was het vaak borrel bij de Driessens. Meneer Driessen kwam thuis van werk na een week in Vlaardingen en de jongens brachten vrienden en vriendinnen mee. Ongelofelijk gezellig: de grappen, pesterijen, sterke verhalen vlogen over tafel… onder toeziend oog van Mevrouw Driessen die daar overduidelijk van genoot! Er werd veel en vooral hard gelachen…
  Ik zat bij Erik op het VWO en later ook op de Hotelschool waar we Jan Groot (ook Zevenaar) weer tegenkwamen … Erik, Lutske en ik huurden een flat in een complex dat zeker niet bedoeld was voor studenten en al helemaal niet voor hotello's… Jaren later kregen we via via te horen dat we een wat oudere buurvrouw een hartaanval hebben bezorgd. Ok, het was allemaal niet rustig bij ons maar zover kan het echt niet zijn gegaan…. Ik weet wel dat we een keer een wedstrijdje deden waarbij Erik probeerde zoveel mogelijk dropjes uit zijn raam naar Luts en mij te gooien. Wij stonden op het balkon. De bedoeling was natuurlijk dat hij de dropjes in onze mond zou gooien. Onze onderbuurman opende het raam en riep boos in onvervalst Maastrichts 'Jullie zijn hartstikke gek', waarop Erik direct antwoordde: 'jij mag anders ook niet klagen!' We wisten eigenlijk niet dat de gootsteen in onze keuken wit was. Daar kwamen we achter toen meneer en mevrouw Driessen een weekendje in Maastricht logeerden en Meneer Driessen de gootsteen eens flink onder handen had genomen. Het geeft een redelijk beeld van onze gezamenlijke huishoudelijke kwaliteiten. Ik weet ook nog goed dat ik terugkwam van een buitenlandse stage en de bar van de hotelschool binnen liep. Erik stond bij de flipperkast en ik liep naar hem toe en greep hem van achteren… (om zijn middel). Hij had me niet gezien maar riep al hevig doorflipperend: Thissen! Ik was stomverbaasd. Hij had me herkend aan mijn parfum. Ik heb sindsdien niemand gekend die zo'n neus had voor geuren… hij gaf me onmiddellijk het gevoel weer helemaal thuis te zijn!
  Ik ben in 1996 naar Singapore vertrokken en drie jaar later naar Sydney, Australia. Ik werd veelal door gezamenlijke vrienden en later via LinkedIn op de hoogte gehouden van wat Erik ondernam. Een paar jaar geleden belde Erik ineens op: ik ben in Australia en laten we elkaar zien. Geweldig! Waar zit je? (ik). In Brisbane (Erik).. een slordige tien uur rijden bij elkaar vandaan en onvoldoende tijd om die afstand te overbruggen. Erik liet me nog wel fijntjes weten dat mijn organisatie een 'klote' website had en dat hij het perfecte product had om dat te verbeteren. Ha, ha niets veranderd dus. Sinds september 2012 de tam tam zijn trieste werk deed en de berichten over Eriks ziekte mij bereikten, luister ik regelmatig naar de 'ontbijtshow' op Radio Veronica. Daar hoor ik namelijk vaak een man lachen… en iedere keer doet zijn lach me aan Erik denken: dezelfde volle, harde gulle lach – zelfs Kees (mijn partner) kijkt me dan soms aan en zegt: Hey, Erik is weer op de radio! Dat zal ik me altijd van je blijven herinneren: je lol in het leven, je positieve manier van kijken, je directheid en die prachtige aanstekelijke lach…
  Sterkte Annet, Wessel, Pijke en Siem, Mevrouw Driessen, Ronald en Marcel. Ik wens jullie veel mooie herinneringen…
  Lieve groeten, Joost en Kees

  Tags: lol in leven, positief, prachtig lach

  Geplaatst door Joost Thissen, 14/06/2013 1:17am (11 jaren geleden)

 • Erik, tomeloze brok energie, bergen ideeën, ziet alleen kansen en eigenlijk geen bedreigingen, humor, schaterlach, mensenmens, brildragend, volhardend, overtuigend, maar bovenal ben je een uniek en warm mens.
  Samen met jou en Mir eens gejobd in een abnamro filiaal in Maastricht. De flappen hadden we hard nodig. Na afloop met z'n drieën meteen de kroeg ingedoken en platzak weer naar huis, maar het was wel heeeeel gezellig.
  Onwerkelijk dat je nog maar even 'hier' bent. Ik voel me bevoorrecht jou gekend te hebben. Geef ze maar van jetje daarboven!

  Geplaatst door Melanie Zandbergen, 13/06/2013 11:50pm (11 jaren geleden)

 • Beste Erik, uit de zelfde stad, zelfde middelbare school, Hotelschool en drie maanden geleden kwamen we er achter dat we dikke, rode Bourgognes toch wel erg lekker vinden! Ik moet de laatste fles alleen opdrinken! Shit.....

  Tags: Ras ondernemer, uber positievo, motivator

  Geplaatst door Frank Visser, 13/06/2013 11:47pm (11 jaren geleden)

 • Erik, wat een ongelofelijke mooie verhalen man. En hoe op zijn plaats. Over iets betekenen in deze wereld gesproken. Maar laten we ook eerlijk zijn, wat ik me vooral herinner is hoe slecht je kunt koken en dat je Koyaanisqatsii ook nooit begrepen hebt.

  Maar wat hou ik van je jongen en ben zeer dankbaar voor onze diepe vriendschap. Onze mooie verhalen volgen nog, het is nog niet klaar.......

  Tags: Liefde, vriendschap, echtheid

  Geplaatst door Frank van Vegchel, 13/06/2013 11:09pm (11 jaren geleden)

 • Beste Erik,
  Ik heb je niet vaak ontmoet, maar toch is er die verbonden door Waldolala en het raakt me oprecht wanneer ik de warmte en energie zo ervaar die je om je heen hebt. Ik heb vaak via jouw directe vriendenkring ervaren wat voor kracht en bron van inspiratie je bent. Het is wonderlijk om te ervaren hoeveel mensen je om je heen hebt met wie je dit hebt gedeeld en die hier energie en kracht uit putten. Heel veel sterkte gewenst voor jou en je famille.

  Tags: energie, delen, kracht

  Geplaatst door Remi Oerlemans, 13/06/2013 10:52pm (11 jaren geleden)

 • Beste Erik, wat een oneerlijk, wreed verhaal zit je in..Ik ken je nog van de hotelschool en kende je daar als een kanonskogel; altijd blij, positief en vooraan als er iets te vieren of te managen was. Inspiratiebron tot in den top! Heb je jaren later nog eens ontmoet op de bruiloft van Herdy en Isabella op Aruba en heerlijk herinneringen opgehaald van toen en onze zegeningen geteld van het leven wat we de jaren erna later leefden. Het kan niet anders of je gaat aan de andere kant het leven ook positiever en leuker maken. Het ga je goed..

  Tags: positief, energiek, actief

  Geplaatst door Linda Melchiors-Overbeeke, 13/06/2013 10:42pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,
  Het valt niet mee om afscheid te nemen van je dierbaren en geliefden. Zeker weten dat er ' on the other side' voor jou ook genoeg te beleven valt.....en prachtig toch ook wel dat er zoveel warmte en liefde om je heen is van waaruit je kunt vertrekken....om vervolgens in een andere warme en liefdevolle plek te landen.....

  Tags: enthousiast, Humor, puur, Bijzonder

  Geplaatst door Annemarie Buijs, 13/06/2013 10:41pm (11 jaren geleden)

 • Erik,

  6 jaar geleden zat ik in mijn laatste jaar van de Hotelschool en wilde ik stage lopen bij Foodstep, want daar werd veel bedacht en gecreëerd voor alles wat te maken had met eten, drinken en slapen. Tijdens mijn stage weet ik nog dat we het hadden over de baravond van Waldolala waar wij (joost en ik) die dag heen zouden gaan. Het traditionele oliebollengala!!! Vol trots vertelden wij dat er al 2 dagen non stop oliebollen werden gebakken in de achtertuin van de Populierweg en dat de persoonlijke touch des te mooier was. Echter toen ging de spraakwaterval van start en werden er verhalen van stal gehaald uit jouw tijd op de hotelschool. 20 jaar eerder tijdens deze borrel complete bomen omgehakt en in de bar opgehangen. Toen droeg men exact dezelfde blauwe kinder politie helmpjes als wij dat ook deden. 20 jaar evolutie van de mens, waldolala ten top. De verhalen ratelden nog even door en het lachen om Waldolala scènes was over en weer. Het gehele kantoor zal het nooit begrijpen, des te mooier. Nu werk ik bij Albert Heijn en is Hugo mijn vaste klant. Elke keer als ik hem treft even vragen; hoe gaat t met Erik? Vaak was het dan de positieve vibe die boventoon voerde bij jou. Nu heeft een treffen met Hugo geen hoop meer. Helaas heeft t niet zo mogen zijn.... Veel sterkte voor jou en je familie

  Geplaatst door Thijs Berkvens, 13/06/2013 10:36pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27