Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Pas via Jacqueline kwam je in mijn leven en in het begin zagen we elkaar maar mondjesmaat. Later, gek genoeg nadat wij naar de omgeving Bordeaux waren geëmigreerd, zagen en spraken we elkaar vaker. Je wijdde ons in, in de geheimen maar vooral de grenzeloze opportunities van Magstream waarmee wij in Frankrijk met groot enthousiasme aan de slag gingen. Elke keer weer als we elkaar telefonisch spraken, had ik grote moeite om je bij te houden, soms raakte ik je volledig kwijt. Na elke drie zinnen sloeg je weer een nieuwe weg in en dat in een tempo waarbij ik me begon af te vragen of het wellicht iets met ons leeftijdsverschil te maken had. Oog in oog was het al een stuk gemakkelijker en kon ik je ook ‘afremmen’. Begin mei waren jullie nog met z’n allen een week bij ons. Toen wij je vertelden dat de wijnboeren in onze regio in september grote hoeveelheden wijnen op de (lokale) markt dumpen om zodoende in hun kelders plaats te maken voor de nieuwe oogst, begonnen je ogen te twinkelen. Jij rook weer kansen. Twee weken geleden nog belde je mij op om te kijken hoe we die grote hoeveelheden konden attaqueren, jij wilde abonnementen in de markt zetten. Het concept was simpel: ik moest de aanvoer, jij de afvoer organiseren. We hebben op het strand copieus geluncht en toen ik een bescheiden wit wijntje wilde bestellen greep jij ogenblikkelijk in: “er stond toch ook een Chablis Grand Cru op de kaart? Díe nemen we toch zeker?” En guess what: ‘t werden er twee….Wat me vooral is bijgebleven van dat weekje, is dat hóe je TETTEN ook schrijft….’t is altijd goed. En dat ben jij ook: altijd goed!! Liefs, Marc

  Tags: energiek, optimist, warm, samaritaan

  Geplaatst door Marc Receveur, 14/06/2013 5:17pm (10 jaren geleden)

 • Erik, wat een prachtige verhalen over jou op deze site. Wat een mooie vent ben je toch, wat een indruk laat jij achter, wat een energie straal je uit. Echt goed kenden we elkaar niet, maar we zagen elkaar af en toe op een borrel. Op een van die momenten vertelde je me over het boekje dat je uitgegeven had. "Ik stuur je er een op, zei je vol enthousiasme." Tot mijn verbazing hing je de volgende dag al aan de lijn; "zeg waar wil je dat boekje hebben?" In datzelfde gesprek hadden we het over mijn werk en jouw wervelwind van ideeën kwam op gang. Want dat wilde je wel eens zien, zo'n drukkerij voor gepersonaliseerde fotoboeken. Enkele weken later stond je op de stoep, terwijl ik je een rondleiding gaf begonnen jouw ogen steeds meer te twinkelen. Een bijzonder inspirerende middag volgde en later nog een op ons kantoor in Amsterdam. Jouw aanstekelijke enthousiasme, energie en onophoudelijke stroom ideeën maakten van dat soort bezoeken een waar feest. Toen we elkaar afgelopen Preuvenemint voor het laatst tegenkwamen, vertelde je bevlogen over de plannen die Pim en jij samen hadden. Zoals altijd spoot de passie, energie en het enthousiasme er vanaf. Enkele weken later belde diezelfde Pim me met het verschrikkelijke nieuws. Daar was en ben ik behoorlijk stil van Erik. Maar eerlijk gezegd geloof ik er niets van dat je ons gaat verlaten, jij leeft voort in ons allen: voor altijd Erik Driessen.

  Tags: energie, ondernemer, bijzonder mens, inspirerend

  Geplaatst door Daniel Scheijen, 14/06/2013 4:55pm (10 jaren geleden)

 • Erik, het moet in 1984 zijn geweest dat jij op het Liemers College in Zevenaar regelmatig -liefst ná de eerste bel- lachend onze klas binnenstormde om nog even te dollen met de meisjes (Lisette? Sylvia?) of een leraar. 'Dat is Erik Driessen' fluisterde iemand. Je leek iedereen te kennen en sprak sommige docenten aan bij hun voornaam. Glimlachend werd je gecorrigeerd; het is 'MEVROUW' voor jou Erik! Tevergeefs. Eens leek de lerarenkamer je wel een aardige lunchgelegenheid, maar naarmate de kamer zich vulde met autoriteit nam het plichtsbesef bij hen de overhand en werd je met zachte hand weer naar buiten gewerkt. Je verbaasde mij en anderen. Wat een lef! Wat een vrijheid! En die verbazing bleef. Rond 1990 (toen Annet bij mij in Scheveningen woonde) kwam jij al met mooie verhalen terug uit Riga of Rusland; 'Hun champagne smaakt vooral naar ruwe olie. We organiseren eerst een proeverij voor de directie.' Heel wat jaren later alweer heb ik in Bussum enorm gelachen om je treffende uitvoering van de 06-lijn sketch van Mannen Van De Radio. Hier is ie nog één keer; http://youtu.be/EC3Ggoyvon4 Heel veel hartelijke groeten! Oscar

  Tags: lachen, lef, vrijheid

  Geplaatst door Oscar Tiedink, 14/06/2013 4:11pm (10 jaren geleden)

 • Lieve Erik,
  Wat was ik onder de indruk om jou in Beetsterzwaag, een paar jaar geleden. Weer zo’n plan van je! Iets met veel, mooi eten en drinken en dan daardoor, samen, iets gaan doen….. Je daar, na jaren, weer te zien..een hele groep gezond denkende, positieve ondernemers om je heen..en jij als een vrije, grappende joviale “smeder” daar tussen. Gewoon op zoek naar ideeën, de lol van het bij elkaar zijn, van kijken waar de mogelijkheden liggen. Erg mooi. Ik heb je veel om je heen zien kijken, genietend van dat jullie het geflikt hadden ook daar weer iets op te zetten.
  Ik weet dat je een heel groot gat achter laat Erik, maar je visie op het leven, je plannen, je herinneringen, je lach blijven, altijd.
  Kus. Marius

  Geplaatst door Marius Nitzsche, 14/06/2013 1:44pm (10 jaren geleden)

 • Lieve Erik,
  Als jij binnen komt, is er vrolijheid en energie in de ruimte. En inderdaad , al door zovelen gezegd: Jouw ideeen! Heerlijk ondernemend en heel inspirerend. Dat vergeet niemand! Dikke kus X Matty

  Tags: vrolijk, energie, ondernemerschap, inspireren, optimist

  Geplaatst door Matty Witteveen, 14/06/2013 11:30am (10 jaren geleden)

 • Erik op & top. Ik had een concept voor een tv-format. Met Erik over gehad. Hij was enthousiast. Afvalrace tussen ROC koksopleidingen. Ieder team begeleid door een topkok. Bij een overleg bij Erik & Annet thuis kreeg ik een voorproefje te zien van het 'Hallo ik, hallo jij' boekje waar ze samen mee bezig waren. Kort daarna belde Erik. Ik moest mee naar de BBB. Om aantal mensen te spreken. En daarna moesten we door naar La Colline, gave locatie in Gemmenich die vanuit idee van Erik niet alleen meer als woonruimte door Pieter en Josephine werd gebruikt, maar ook verhuurd. In de auto onderweg naar Maastricht lagen (uiteraard) een aantal trico stukjes, van een Arnhemse bedenker die het niet lukte een commercieel succes er van te maken en waar Erik wel brood in zag: uitrollen tot winstgevend speelgoed. En hiervoor de juiste mensen aan elkaar had verbonden. Ondertussen hielp hij prive nog met het zoeken naar een geschikte plek + de verhuizing van een oud tante? die niet meer alleen thuis kon wonen. Uiteindelijk zijn we niet met het tv format verder gegaan omdat ik met INDISHA ging starten, maar de inspirerende dagen, de prachtige la Colline locatie & gesprekken en de ontmoeting met Pieter & Josephine zal ik nooit meer vergeten. Het 'Hallo ik, hallo jij' boekje ligt inmiddels bij INDISHA in de winkel. Ook een flyer van La Colline. Dat als het goed is binnen niet al te lange tijd wordt uitgebreid met nog meer overnachtingsmogelijkheid in het huis er naast. Mede dankzij Erik. Annet of Erik vertelde nog dat 'Hallo ik, hallo jij' destijds net op tijd klaar was om aan een goede vriend of vriendin te geven die zou overlijden aan kanker. Ik moest hier laatst aan denken. Gisteren bij Erik & Annet liet ik het boekje zien aan Melanie. Die opende het op de bladzijde (ik weet niet zeker of ik de tekst helemaal goed heb) 'Waar zou jij aan denken op je sterfdag?'. Ik ken geen ander die zo bevlogen, creatief, inspirerend en een verbinder is in een. Goede reis straks. Ik zal goed kijken of de sterren aan de hemel niet in andere formaties verschijnen, t kan bijna niet anders als je daar bezig gaat.

  Tags: inspirerend, drive, verbinder, passie

  Geplaatst door Jeanine, 14/06/2013 10:23am (10 jaren geleden)

 • De laatste keer dat we elkaar zagen hebben we nog verschrikkelijk gelachen en hebben we traditie getrouw de serieusheid van ons vak ter sprake gesteld. We kwamen wederom tot de conclusie dat we nog eigenwijser en recalcitrantranter moesten zijn. Ik realiseer mij nu pas hoe veel je mij hebt geleerd. Je passie, bevlogenheid, enthousiasme, inspiratie, humor en energie is fenomenaal. Ik zal dat nooit vergeten. Dank Erik. Ik zal je niet vergeten.

  Tags: Een super kerel!

  Geplaatst door Milo Berlijn, 14/06/2013 8:46am (10 jaren geleden)

 • Abonnement (Column voor De Erik, November 2012)

  Door: Francesco Gribling, fervent afnemer van abonnementen.

  We hebben ze allemaal wel: ideeën. Ideeën zat. Meestal blijft het bij een idee. Overal ligt er wel een Innovation Prevention Team op de loer. Waarom en hoe het vooral niet kan. Been there, done that, never do it again! Niet meer over praten, was inderdaad een stom idee. Weer aan het werk. Logisch, toch?

  En dan kom je in aanraking met Driessen BV: "Voor al uw gekke en te gekke ideeën”. Dromen kunnen uitkomen, als je er maar zelf in gelooft. Geen grenzen, alleen abonnementjes! Huh, abonnementjes? Ja, abonnementjes, ja! Driessen BV doet in abonnementjes.

  Abonnementen irriteren. Voor langere tijd ergens aan vast. Nauwelijks opzegbaar. Lager bedrag, dat dan weer wel, ook een overzichtelijke hoogte van het bedrag, dat ook. Eigenlijk wel een goed idee van die Driessen, een abonnementje. Abonnementje op foto’s over eten drinken en slapen, op een online inspiratiemagazine, op een inspiratie-evenement, op marktonderzoeken, op speelgoed, op een credit card, op een horeca app. Shit, een abonnementje is zo gek nog niet, eigenlijk f#%^-ing briljant.

  Het abonnement is de sleutel tot het grote geluk. Het abonnement lost problemen op, geen discussie meer over geld, de discussie gaat alleen maar over wat krijg ik in welke periode. Slim, slim, slim.

  En toch is een Driessen abonnement anders dan een gewoon abonnement. Het is er eentje met visie, eentje met winnaarsmentaliteit, eentje met doorzettingsvermogen, eentje met inspiratie, en ach ja, deze gooien we er ook nog even in, ..... eentje met een hoog knuffelgehalte, om te kussen.

  Ik ben om!

  Driessen BV "Voor al uw abonnementjes, en een gratis goed gevoel!"

  Tags: visie, winnaarsmentaliteit, doorzettingsvermogen, inspiratie, knuffelgehalte

  Geplaatst door Francesco Gribling, 14/06/2013 6:48am (10 jaren geleden)

 • Lieve Erik, kan geen woorden vinden. Toch proberen. Bijzonder mens, inspirerend met een bak humor. Druk druk druk maar nu niet meer. Fijn om vandaag gevoeld te hebben dat jullie het goed hebben met elkaar. Bijzonder om de rust te ervaren die je uitstraalt in deze bizarre tijd. Het is goed zo zei je en daar houd ik me maar aan vast... Overweldigend om te zien wat je los hebt gemaakt bij iedereen, te zien in de verhalen en foto's op deze site. Nu nog weet je mensen te verbinden! Het ga je goed daar waar je gaat, wij houden je hier in ons hart en door de mooie verhalen steeds weer aan elkaar te vertellen en vertellen.

  Tags: bijzonder mens

  Geplaatst door Mirjam Gosen, 14/06/2013 2:31am (10 jaren geleden)

 • Mijn tijd met Erik begint in Zevenaar, waar we beiden vandaan komen. Erik's oudere broer Marcel was mijn eerste vriendje: ik was 16. Op vrijdagmiddag was het vaak borrel bij de Driessens. Meneer Driessen kwam thuis van werk na een week in Vlaardingen en de jongens brachten vrienden en vriendinnen mee. Ongelofelijk gezellig: de grappen, pesterijen, sterke verhalen vlogen over tafel… onder toeziend oog van Mevrouw Driessen die daar overduidelijk van genoot! Er werd veel en vooral hard gelachen…
  Ik zat bij Erik op het VWO en later ook op de Hotelschool waar we Jan Groot (ook Zevenaar) weer tegenkwamen … Erik, Lutske en ik huurden een flat in een complex dat zeker niet bedoeld was voor studenten en al helemaal niet voor hotello's… Jaren later kregen we via via te horen dat we een wat oudere buurvrouw een hartaanval hebben bezorgd. Ok, het was allemaal niet rustig bij ons maar zover kan het echt niet zijn gegaan…. Ik weet wel dat we een keer een wedstrijdje deden waarbij Erik probeerde zoveel mogelijk dropjes uit zijn raam naar Luts en mij te gooien. Wij stonden op het balkon. De bedoeling was natuurlijk dat hij de dropjes in onze mond zou gooien. Onze onderbuurman opende het raam en riep boos in onvervalst Maastrichts 'Jullie zijn hartstikke gek', waarop Erik direct antwoordde: 'jij mag anders ook niet klagen!' We wisten eigenlijk niet dat de gootsteen in onze keuken wit was. Daar kwamen we achter toen meneer en mevrouw Driessen een weekendje in Maastricht logeerden en Meneer Driessen de gootsteen eens flink onder handen had genomen. Het geeft een redelijk beeld van onze gezamenlijke huishoudelijke kwaliteiten. Ik weet ook nog goed dat ik terugkwam van een buitenlandse stage en de bar van de hotelschool binnen liep. Erik stond bij de flipperkast en ik liep naar hem toe en greep hem van achteren… (om zijn middel). Hij had me niet gezien maar riep al hevig doorflipperend: Thissen! Ik was stomverbaasd. Hij had me herkend aan mijn parfum. Ik heb sindsdien niemand gekend die zo'n neus had voor geuren… hij gaf me onmiddellijk het gevoel weer helemaal thuis te zijn!
  Ik ben in 1996 naar Singapore vertrokken en drie jaar later naar Sydney, Australia. Ik werd veelal door gezamenlijke vrienden en later via LinkedIn op de hoogte gehouden van wat Erik ondernam. Een paar jaar geleden belde Erik ineens op: ik ben in Australia en laten we elkaar zien. Geweldig! Waar zit je? (ik). In Brisbane (Erik).. een slordige tien uur rijden bij elkaar vandaan en onvoldoende tijd om die afstand te overbruggen. Erik liet me nog wel fijntjes weten dat mijn organisatie een 'klote' website had en dat hij het perfecte product had om dat te verbeteren. Ha, ha niets veranderd dus. Sinds september 2012 de tam tam zijn trieste werk deed en de berichten over Eriks ziekte mij bereikten, luister ik regelmatig naar de 'ontbijtshow' op Radio Veronica. Daar hoor ik namelijk vaak een man lachen… en iedere keer doet zijn lach me aan Erik denken: dezelfde volle, harde gulle lach – zelfs Kees (mijn partner) kijkt me dan soms aan en zegt: Hey, Erik is weer op de radio! Dat zal ik me altijd van je blijven herinneren: je lol in het leven, je positieve manier van kijken, je directheid en die prachtige aanstekelijke lach…
  Sterkte Annet, Wessel, Pijke en Siem, Mevrouw Driessen, Ronald en Marcel. Ik wens jullie veel mooie herinneringen…
  Lieve groeten, Joost en Kees

  Tags: lol in leven, positief, prachtig lach

  Geplaatst door Joost Thissen, 14/06/2013 1:17am (10 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27
image26