Wij over Erik

Onze verhalen, anekdotes en gedachten over Erik.

Heb je ook een verhaal? Klik op de knop hieronder.

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

Reacties

 • Lieve Erik

  Als je voor iemand kiest dan kies je meestal voor iemand die je 100% vertrouwd, je verder helpt, je aanvult en waar je vooral veel mee kan lachen en huilen. Ik heb voor jou gekozen omdat je zo puur en eerlijk bent. Nooit gedacht dat een jaar zo intens kon zijn. Eén jaar waar we lief en leed hebben gedeelt, op avontuur zijn gegaan en al heel snel uit een heel diep dal moesten kruipen. Mijn respect voor jouw strijd is niet in woorden uit te drukken. Ik kan je alleen maar bedanken voor wie je bent, wat je voor mij bent en dat ik naast je mag lopen in het leven! Ik ben je als mijn oudere broer gaan zien en dat is een hele eer. Ik voel mij veilig bij jou en weet dat je er altijd voor mij zal zijn. Die kracht die jij hebt en aan vele hebt gegeven stroomt nu door mijn aderen en mijn gedachten. Je zal altijd bij mij zijn, gevraagd en ongevraagd, jouw energie is pas echt duurzaam, en nog gratis ook! Je moet wel even een plaats delen met mijn broer Peter. Maar ik denk dat jullie het wel met elkaar kunnen vinden. Zelfde grote qua hart, een drijfveer om mensen te helpen zo krachtig dat die nooit kan springen. Ik zal er atijd voor jou en jouw familie zijn.

  We hebben samen het DoSocial logo bedacht en ik bedenk me nu pas dat deze boom jou symboliseert. Krachtige wortels, brede stam, wijde vertakkingen, veel kleur en heel veel liefde. Vanuit jou is er heel veel ontstaan, vernieuwd en hebben mensen stappen durven zetten. Dit gaat de grootste boom van Nederland worden! (www.dosocial.nl)

  Ik ga nu verder met mensen helpen, inspireren en verbazen! Dat is mijn quest en dat heb ik mede aan jou te danken. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen. Bedankt!

  Je vriend, partner in crime en je kleine broertje.

  Pim

  Tags: vriend, inspirator, vernieuwer, verbinder, oprecht, recht voor zijn raap, visionair, game changer, familieman

  Geplaatst door Pim Pelser, 15/06/2013 1:03pm (11 jaren geleden)

 • Ik zal het uurtje dat we afgelopen weekend samen hadden voor altijd koesteren als een mooie en diepe herinnering. Het maakte maar wat duidelijk waar het echt in draait om het leven. Meer dan eens zette je mijn wereld in positieve zin op zijn kop. Ieder gesprek leverde wel weer een paar ideeën op. Je hebt de gave om mensen dingen te laten zien die eigenlijk voor de hand liggen, maar je zelf niet ziet. Als je op een stuk papier begon te krabbelen had ik vaak geen idee waar het naar toe ging, maar het leverde altijd iets bruikbaars op. Als een echo kwamen jouw woorden vaak weken later nog door en zetten ze mij aan het denken.

  De laatste tien jaar ging er meestal geen week voorbij zonder een 'Hallo John, met Erik'. De aandacht en adviezen die dan voorbij stroomden waren van onschatbare waarde. Ik ga dat verschrikkelijk missen en merk dat ik mijzelf steeds vaker automatisch al de vraag stel 'wat zou Erik zeggen'. Door het intensieve contact weet ik gelukkig steeds meer wat je zou doen. Je optimistische, energieke en oplossende aanpak is deel van mij geworden. Het zal daarom nooit verloren gaan. Het idee dat we zondag besproken hebben zal er daarnaast voor zorgen dat toekomstige generaties ondernemers kennis zullen maken met jouw unieke 'out-of-the-box' mentaliteit. Iedere dag is een nieuwe kans. Forever Erik. Klasse maat!

  Tags: energie, optimist, inspiratie, ideëen, positief, voorbeeld, bijzonder mens, vriend

  Geplaatst door John Kivit, 15/06/2013 12:49pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik, ondanks dat we enorm aan de zij lijnen van elkaars leven staan, zet je mijn wereld zeker de laatste week enorm op z'n kop. Samen met Camiel heb ik een week achter de rug die je niet te vaak moet doen. Afscheid nemen van 2 veertigers met allebei 3 mooie kinderen. Dat gaat mij als moeder niet makkelijk af. Maar als ik dan van Camiel hoor, hoe bijzonder jullie donderdagmiddag is geweest en hoe krachtig, inspirerend en liefdevol jullie samen nog steeds in het leven staan, dan kan ik alleen maar een diepe buiging voor maken en jullie als gezin morgen een prachtige Vaderdag toewensen. Alle liefs, Antoinette van den Berg

  Geplaatst door Antoinette van den Berg, 15/06/2013 11:08am (11 jaren geleden)

 • Erik, al jaren geen contact gehad. Geweldige herinneringen aan hotelschool en een mislukte overmoedige economie studie. Nooit zal ik je overweldigende, optimistische creatieve aanvallen vergeten. Het was nooit saai om bij jou in de buurt te zijn. Je had meer lef dan wie dan ook.
  Ik zal je nooit vergeten.

  Tags: optimistisch, creatief, overweldigend

  Geplaatst door Ko van den Hil, 15/06/2013 10:41am (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,
  Fijn… om door de verhalen en foto’s van deze site te kunnen scrollen en zo mijn gedachten te kunnen laten gaan. Wat een warboel was het in mijn hoofd de afgelopen dagen. Met het grasduinen door de site overbrug ik ook de ruim 20 jaar waarin we elkaar amper gesproken of gezien hebben. Ik zie en lees wat je voor anderen betekend hebt en hoe je de wereld wat mooier hebt gekleurd! Uit het oog, uit het hart? Met één mailtje zat je weer midden in mijn hart! En daar blijf je, waar je ook bent!
  Bertine

  Geplaatst door Bertine , 15/06/2013 9:53am (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,d'r zijn mensen die heel lang leven en er weinig van bakken. En er zijn mensen die minder lang gegund is, maar die een onuitwisbare indruk achter laten.... je bent een bijzonder mens, for always on my mind! Dikke knuf voor jou, voor Annet en de kinderen. Willem

  Geplaatst door willem boiten, 15/06/2013 8:47am (11 jaren geleden)

 • Erik, wat een indruk laat jij op mensen achter en dat is op mij niet anders. Bij Foodstep was jij de inspirator waardoor je regelmatig met nieuwe bijzondere en soms ook onvolgbare ideeën op de proppen kwam. Bijzonder is vooral dat waar veel mensen de problemen zien jij praat over de kansen en mogelijkheden. De bosdagen en trendtours die ik door en met jou heb mee mogen maken zal ik nooit vergeten, samen met de goede gesprekken/discussies onder het genot van een drankje. Erik je bent een bijzonder mens, bedankt!

  Tags: Durf, inspirerend, vooruitlopen, geen spijt

  Geplaatst door Frank Dobbelsteen, 14/06/2013 10:48pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik,

  Ga je missen man. Ik ken weinig mensen die zo positief in het leven staan met zo’n enorme drive, creatieve geest en dit alles met iedereen wil delen. Zelfs toen je te horen kreeg wat je is overkomen bleef je die positieve topper, I love you men, diep respect & Do Social.


  Martijn de Bie

  Tags: puur, direct, enthousiast, authentiek, gedreven, visionair, optimist

  Geplaatst door Martijn de Bie, 14/06/2013 10:26pm (11 jaren geleden)

 • We hadden in 2011 "een idee" om aandacht te vragen voor de ouderen in de verpleeg en verzorgingshuizen. Op 21 juni 2012 werden we in het Abe Lenstra stadion mede door jou geïnspireerd met Be Social, en om samen met alle betrokkenen in de zorg mogelijkheden te bespreken en suggesties te doen voor het eenvoudiger en doeltreffender organiseren van de zorg bij de cliënt. Het werd een groot succes, welke nu een vervolg krijgt in do-social. Ik zal je inspiratie missen! Het was een genoegen je ontmoet te hebben. Ik wens de familie veel sterkte.

  Tags: energiek, uitdagingen, kansen, inspiratie

  Geplaatst door Otto Hoekstra, 14/06/2013 9:24pm (11 jaren geleden)

 • Lieve Erik, drie weken geleden zitten we samen nog wat te drinken..
  Er is niets dat moeilijker is dan de dingen te wensen en te aanvaarden zoals ze zijn.
  Wij vragen allemaal "waarom"?
  Het antwoord verstilt daar er geen antwoord is.

  Lieve Groeten Hans en Jeanine

  Tags: Gewoon een heel bijzonder persoon

  Geplaatst door Hans en Jeanine de Haas, 14/06/2013 8:37pm (11 jaren geleden)

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Iek
Iek
Arjan Oosterlee
Merel Hendriks
John Kivit
Hugo
Iek
annet
Bart Meijer
Bart Meijer
Henk Hanenburg
Iek
Iek
Edo
Iek
Lutske Stuiver
Hinja
Iek
Frank van Vegchel
Arjan
Els
annet
Igor Verhoeven
Katinka Fransen
al Sauerfield
Iek
Merel Hendriks
Tineke
Wessel Driessen
annet
Anneke
Angélique
Jose Maes
Igor
annet
Mark Steinfelder
Igor Verhoeven
Mr. Sauerfield
Els
Igor
Igor
Igor
Fokko
Mr. Sauerfield
Ceciel
John Kivit
igor verhoeven
Fokko
annet
Els
John Kivit
Fokko
Yvette Magrijn
Ceciel
Annet
Fokko
Al Sauerfield
Lutske
John Kivit
Mr. Sauerfield
annet
Lutske
igor verhoeven
Annet
Josephine
Martijn de Bie
Ceciel
igor verhoeven
yvette Magrijn
Yvette Magrijn
Rene
Merel
Ruud Hermus
Johanneke
mr. Sauerfield
Sauerfield
Fokko
Ed Kiers
René
Nico
Arjan
annet burgers
Yvonne
igor verhoeven
Els
Sanne Huijskes
Ceciel
Bart Jan
Pascale
Yvette Magrijn
Ronald Prince
Josephine & Pieter
Hans
Hans
annet, wessel, pijke, siem
Inez Wisse
John Kivit
Fokko
Martijn de Bie
Ruud Hermus
Nico Heimans
Erwin Stroebel
Rene Savelsbergh
Merel Hendriks
Pascale
Trudy Burgers
Jordy Pronk
misha
Franciska
miranda nieuwenhuis
Sanne Huijskes
Josephine
Keykeeper
Geert
Mario Velt
Petra Vermeer
Jan Broersma
AGNES EVERS
Patricia Wilderdijk
Ceciel
Peter de Jong
Roy Eggen
Ruud van Erp
Karin Lindenhovius
Ronnay de Vries
Remco Wortel
Sietze Jonker & Maartje Douma
Paulien Lucas
Theo Norder
Elout Stevens
Hans Decroos
Triqo team Singapore
Ruud Hermus
Agnes evers,
Mario Velt
Sanne Huijskes
Frank Brits
Yoka Verduin, Lucas Zaat
Monique Fierkens
Bob de Voogt
Eric Holm
Jasper Kooijmans
Esther Ottens
Jos Haverkamp
dorin driessen
Martijn van der Hoeven
Karin Klomp
Joop Meerbeek
Ron de Waal
Ed Bergsma
Margit Gasseling
Marjan van Hessen
Peter van Leeuwen
Peter Driessen
Peter Driessen
Jeanine
Dirk Rentmeester
Marc van Hulst
Christine Govaert
Hans van den Bosch
Matthijs,Patricia,Sam,Bas en Lotte Sterrenberg
Gerrit,Gerda, Gerco en Aline de Wit
Jonas Westendorp
shima
Paul van Oers
Ron de Jong
Tanja Smitsmans
Bertien van Loo
Juliette Sanders
Erik van Dijk
Johan Poortvliet
Francesco Gribling
Jarik Abee
Arnold Streefkerk
Dick van der Aart
Peter Liesting
Roy Agterbos
Ubel Zuiderveld
Aletta Dokter-Eiten
Thijs Evers
Hans, Crista, Anouck en Elise
gregor christiaans
Carmen Braun
Wim en Lianne Naber
Sylvia Crum
Leo Hollman
Wim Wink
Roddy van der Maat
Hans Schmeinck
John,Helga,Joey,Mike en Rick v. Tuil
Guyonne van Hasselt
onno lenting
Caroline Koster
Klaas-Jan Feitsma
thea soetekouw
Jolande
Jan-Willem ter Veer
Steffen van Beek
Petra kamphorst
edmund siegers
Ralph Bijker
Hanneke de Koningh
Sander Allegro
Sandra de Jong-Blankenstein
johanneke Stoeller-Schuurman
jan en sandra van sijll
Wilma van de Ven
Sepp van Loon
michel martens
Marieke & Paul Schoon-van der Loop
Janka Dekker
Jeroen Jongenelen
Roy Versteegen
herdy ten lohuis
Ronald Driessen
Lotte Lokhorst-Poortinga
Liesbeth Groot
Frans Driessen, moeder van Erik
Jose
Bob Sørensen
Harry Sacksioni
Benjamin en Wilma van Staalduinen
Bart Gijtenbeek
Patrick Brans
Bernard Lensink
John Kivit
Eus
Bert-Jan Loman
Willem Boiten
Frank Boekhorst
Frans Angenent
Jan Wouda
Ernst Willem Lans
Hendrickje
Roddy van der Maat
Michel Busman
Lucas van Schijndel
Rene Savelsbergh
Cleo
Corien Poederbach
Maarten van de Loo
Mike Leussink
Remko an Haack
Peter Blok
Tineke
Danielle Jaspers
Renske Veltman
Florien
Ira Nijkamp
Jeroen Wiendels
Renske Veltman
Ronald Lekkerkerker
Richard & Nathalie
Jeroen Veldkamp
Rob Verheij
Chris
John Buist
John Hondeveld
Nicole kleuskens
Winfred de Ruijter
Joep Leemans
Jan van Brenk
Hermannus Stegeman
Marcel Miltenburg
Frank van Bokhorst
Loet en Tineke Geldhoff
Marjolijn Ausems
Ad van der Salm
Bertho Rombout
Tjeerd Hoppenbrouwers
Gerard van der Krogt
Marjolein Timmermans
Hinja en Frits
Joost kaptein
Carin Smits-Wiendels
Waldolala
Arjan & Mijntje
Ed Kiers
Willem Kraanen
Albert Berghof
hanneke mel-schipperijn
Willy
Geert Kastelijn
Desirée Eyck
Arnoud Zandvliet
Lonneke de Jong
Adjiedj Bakas
Noortje van Leeuwen
iens boswijk
Freek Laeven
Stella
Lukas Vlaar
Sander van Haren
Inge Dhaenens
Dries Ceuppens
Ariane Hikspoors - van der Grinten
Lex Wolffers
Roddy van der Maat
Mark van Dinther
Mick Walvisch
David Meijerink
Geor
Gerald Kountul
Martijn van Dijken
Mark Huijsmans
Angelique Klar
Franklin Ginus
Koos Fuykschot
hanneke
Wilco Wieling
Olaf Noorman
Ernesto Spruyt
Maaike Nas
Joske Duifhuizen
Rogier Braakman
Karen M
Roberto Treffers
Henk Hanenburg
Edwin en Vanessa
Thierry Neuféglise
Mike Etman
Edo Knoppert
Josje van Vulpen
Geert
Tijn & Els
Mariet Wouda
Frans van Camp
Wouter Jansen van Velsen
Herman Polderman
Joris Waeijen
Eric Andersen
Tialda
Jef van de Wetering
Esther Saris
Sandra van Vegchel-Tiedink
Bas van Exel
Cris Snoeren
Arjan Oosterlee
Theo Hamaekers
Nicole Krooneman
Sandra Oudenes
Han Gasseling
Martin Egging
Godfried van der Lugt
Ronald van den Hoff
Thomas Kascha
Angélique Schmeinck
Loes van der Linden
Nico Heimans
Bas de Jong
Richard Francke
Susan Wiendels
Marcel Driessen
Mariska van den Brink
Serge Bueters
alexander kluit
Wendy Meerbeek
Loes Varwijk
Martijn Boon
Peter de Beer
Ronald Prince
Ruud van Galen
patricia becker
Moeke van Vegchel
Corlique Kosterman
Benjamin Bles
Paul Wortelboer
Wilbert van Wachtendonk
Altin Lubonja
Kee Young Park
Lisette Cox
Michael Young
Martin van Nierop
gerard nota
gerard nota
Rene van Erk
Patrick Melchiors
Michel Overwijk
René Savelsbergh
Nicole van der Meulen
Adriaan en Ank Burgers
Dinga van Driel
Astrid Boelhouwer
Wendy Duijvesteijn
Ger Lieuw Kie Song
Caroline Receveur
Elbert Ricken
Peter van Ee
Erik van Straaten
Mireille Kooke
Arjan Maas
Binie
Reinier
Eric Maurits
Mieke Spaink
Astrid Witte
Ralph Bijker
Edwin van Uum
Els Bruijsters
Albert Zuurveld
Bob Schut
Hotske
Corné de Regt
Eric Vetjens
AGNES EVERS
boudewijn van der kroft
Rutger van Dijk
Fokko
Servo
Lilian van der Lugt-van Acker
Marc van Gulick
Martin van Dam
Rob Pelser
stan mertens
Jan Pool
Anthony van der Klis
Erik Scarcia
Wolter Spaink
Sven Krol
Colin Westerwoudt
Pim Pelser
John Kivit
Antoinette van den Berg
Ko van den Hil
Bertine
willem boiten
Frank Dobbelsteen
Martijn de Bie
Otto Hoekstra
Hans en Jeanine de Haas
Sybren Barten
Clemens van der Werf
Maarten van Elk
Marc Receveur
Daniel Scheijen
Oscar Tiedink
Marius Nitzsche
Matty Witteveen
Jeanine
Milo Berlijn
Francesco Gribling
Mirjam Gosen
Joost Thissen
Melanie Zandbergen
Frank Visser
Frank van Vegchel
Remi Oerlemans
Linda Melchiors-Overbeeke
Annemarie Buijs
Thijs Berkvens
Pieter Buijs
Lilian Eekhout
Gittan
Tijs van Schagen
Hanneke de Koningh
Christa van Camp
Patrick Slobbe
Zillah van Venrooij
Maarten
Patrick Brans
Marco Woudstra
Krijn Sol
Wilma van Staalduinen - Cobbenhaegen
Annelies Ruis
Frank Classen
igor verhoeven
Beis
Bart Jan Wijsman
Hilde Stuiver
Joep Langenhoff
Lutske Stuiver
Stefan Spanjaard
Remco Beekman
Joost Ausems
Bart Gijtenbeek
Joep Langenhoff
Martin van Bekkum
Sas Bakker
jacco de haan
Matthijs van der Wel
Camiel
Diederik Moreu
Trap
Pim Sengers
De jongens uit het zuiden
Annette Fijn van Draat
Otto van der Veen
Jan Groot
Sjoerd Coenders
Edward Verheijen
Hans Spuijbroek
Cas Coenen
Hugo Potharst
Stein
dick groeneweg
Erik Asselberghs
Edgar Schrader
rene van erk
Frans Angenent
Jaap van Daalen
Richard Tam
Joep DIrven
Raoul Dumoulin
Robert Verhoeven
Pascale de Wijs
Louise
Arno Sledsens
jacco swart
igor verhoeven
Sander de Haas
Luc Verkouteren
Marco ten Hoopen
Henk Hanenburg
George Maas
Roland de Groot
Robert Verhoeven
Martijn Driessen
Pieter Groenendal
Klaas Niewold
Benjamin van Staalduinen
Ed Kiers
WhatsApp Image 2024 03 29 at 20.01.10
WhatsApp Image 2023 05 12 at 08.13.13
lienden
hanngx asd
erik
WhatsApp Image 2020 06 08 at 22.05.02
WhatsApp Image 2020 06 08 at 17.10.51
erikdriessenmemorial
ED215F85 8539 41B1 8B1A AD407715DD9C
wps
Erik4
IMG 0026
1370989127
image28
image27